Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Niech mnie ktoś stąd spróbuje ruszyć!
kalair pisze:Sihaja pisze:CześćMam ochotę na śledzie w śmietanie... zastanawiam się, czy iść do kuchni, czy same się zrobią
A ja my kupiliśmy dzisiaj rybki po grecku, więc rybka będzie!![]()
Witaj Dorotko!Zgłodniałam, ale muszę najpierw włosy wysuszyć, bo sobie farbowałam.
Sihaja pisze:Chciałam dziś zrobić sesję zdjęciową moim kotom, ale było cały dzień tak ciemno, że szkoda gadać. A z lampą mi jakoś nie wychodzą dobre, nie podobają mi się....
agusialublin pisze:kalair pisze:Niech mnie ktoś stąd spróbuje ruszyć!
Bo Duza nie chciała dać dokładki, wredota jedna![]()
Już ja jej pokaże
agusialublin pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:CześćMam ochotę na śledzie w śmietanie... zastanawiam się, czy iść do kuchni, czy same się zrobią
Witaj Dorotko!Zgłodniałam, ale muszę najpierw włosy wysuszyć, bo sobie farbowałam.
A na jaki kolor się wyfarbowałaś Ciociu?
kalair pisze:Niech mnie ktoś stąd spróbuje ruszyć!
kalair pisze:agusialublin pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:CześćMam ochotę na śledzie w śmietanie... zastanawiam się, czy iść do kuchni, czy same się zrobią
Ciemny burgund!
Caragh pisze:kalair pisze:Niech mnie ktoś stąd spróbuje ruszyć!
Safolku, by Duża ino pomyślała Cie ruszać![]()
![]()
Słodziaku kochany![]()
![]()
agusialublin pisze:kalair pisze:agusialublin pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:CześćMam ochotę na śledzie w śmietanie... zastanawiam się, czy iść do kuchni, czy same się zrobią
Ciemny burgund!
A to fajny kolorPod słońce super wygląda
Miałam kiedyś taki.
agusialublin pisze:Ciężko zejść z ciemnych włosów na jaśniejsze. Albo dekoloryzacja albo pasemkami sugestywne rozjaśnianie.
Ja robiłam pasemkami. Tak niszczy się włosy i tak![]()
I najlepiej u fryzjera bo samemu można sobie niezłe kuku zrobić, wiem coś o tym![]()
Ja też lubię farbować i zmieniać kolory włosów. Humor mi się poprawia
kalair pisze:agusialublin pisze:Ciężko zejść z ciemnych włosów na jaśniejsze. Albo dekoloryzacja albo pasemkami sugestywne rozjaśnianie.
Ja robiłam pasemkami. Tak niszczy się włosy i tak![]()
I najlepiej u fryzjera bo samemu można sobie niezłe kuku zrobić, wiem coś o tym![]()
Ja też lubię farbować i zmieniać kolory włosów. Humor mi się poprawia
Ja generalnie swój to mam blond. Przefarbowałam się na ciemny i teraz właśnie tylko raczej ciemne. Fiolety, burgundy i takie tam..![]()
Tak czy inaczej farbowanie niszczy włosy. W sumie mogłabym czekać, aż mi włosy w naturalnym kolorze odrosna, ale jak bym wyglądała!![]()
kocurzyca41 pisze:Ja swoje kudełki też farbuję..i mam ich coraz więcej...Zaczyna mnie wnerwiać ta szopa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości