Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewissko pisze:Agelinko ja Ciebie serdecznie zapraszam im nas więcej tym lepiej a do otwarcia jest jeszcze szawka , duża coś mówiła , że jeszcze nie teraz ale może niedługo zaprosimy Cię na zafsze. To by bylo fajnie tle kłaków wew różnych kolorach.
Nie bojaj sie spawacza , jak boli brzuszek to lepiej iść.
cypisek pisze:Cześć Blusia, no byłam u tego spawacza i już siem nawet nie bojałam. Niby mi pomognął ale znowu mnie boleje. Jutro znowu idem, coś o jakimś upuszczaniu krewi mówila duża z inną dużom. Już siem chyba jednak bojać zaczynam..
Jak wyzdrowiejem, to przyjdem do was na to miensko. Lełoś...ale ty jesteś pszystojniały facet..i masz fajne zabafki.
Pozdrawiam was dziefczynki. Angelina
alab108 pisze:Wiesz co Blusiu, Ty się tak wkurz na wszystkich, na Dużą i na spawacza iiiii wyzdrowiej. Co oni sobie myślom, że będą Ciebie torturować? Twoja przyjaciółka Gaja
cypisek pisze:Pusia, fajnie ,ze bendziesz mojom kolezankom. Pusia, ja szypko dom muszem znaleznąć bo tu jakieś molestowania odchodzom.. jak nie przez osła to spawacza. Help!!
Pusia zabieraj nas do siebie, bo Blusia tez ma przechlapane przez tego spawacza i duża jej też jakaś ...spawaczem miała być.
ewissko pisze:Angelinko piszemy skarge do Obamy i Putina niech wreście coś robiom a na spawacza naślemy Grom ,Hezbollach , AlKaide i Mossad
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuza i 29 gości