A to?

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 2359_n.jpg
Moderator: Estraven
moś pisze:Zabersie - nie do końcaMam juz ferie to o tym pomysle- jak Scharllet
Ps Nie zrobilam byka bo mnie zwymyślą od nauczycielek
jaaana pisze:Podpowiem - może półeczki tak na przemian lewo - prawo, a pomiędzy nimi na ścianie deseczki drapaczkowe?
zabers pisze:moś pisze:Zabersie - nie do końcaMam juz ferie to o tym pomysle- jak Scharllet
Kurde, to szczęście od Boga, że są wakacje. Nie łaź nigdzie bessęsu, ale nie idź drogą Scarlett O'HaraPomyśl już dziś.
(aż mnie trzęsie jak pomyślę, że w poniedziałek huta i znowu tabuny zapsikanych ludzi)
anulka111 pisze:zabers pisze:moś pisze:Zabersie - nie do końcaMam juz ferie to o tym pomysle- jak Scharllet
Kurde, to szczęście od Boga, że są wakacje. Nie łaź nigdzie bessęsu, ale nie idź drogą Scarlett O'HaraPomyśl już dziś.
(aż mnie trzęsie jak pomyślę, że w poniedziałek huta i znowu tabuny zapsikanych ludzi)
Mam podobnie- nie pojechalam na zajecia-od wczoraj jestem na antybiotyku,wiem ,ze praca od poniedzialku z tymi wszystkimi lekami ,co biore nie bedzie latwa,bo czuje sie nacpana na maxa-a nie mam wyboruNie moge siedziec na l4 caly czas
![]()
W zwiazku z powyzszym -oszczedzam sie w domu- poza kuwetami nic nie ogarniam,siedze spokojnie i..............................kaszle
świetne poleczki sa w watku Gamisi i Fenrisazabers pisze:vivien, jaaana, wszystko jest fajne i śliczne, i achjej, tylko miejsca brak, żeby zrobić całość. Ale jako pomysł - rewelacyjne. Zamierzam coś pokombinować właśnie z półeczkami. Najbardziej interesują mnie układy małych półeczek, bo takie coś jeszcze ma u mnie szansę na realizację - drapak korytarzowy niebezpiecznie się kończy.
filo pisze:Nie ma takiej kuwety, z której nie da się wysypać żwirku.
Koty to zdolne bestie.
Moje ci to gwarantują, a mają jumbo kuwetę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości