Jest radocha

Przejrzałam Allegro - są dostępne wielkie kartony - może kupić i zrobić im wieżę

Moderator: Estraven
zabers pisze:Nie jest źle - przyswajam "książki do czytania"W ramach triumfalnego powrotu do świadomego życia, tudzież ciekawostki ornitologicznej, pochłaniam właśnie ukraiński horror.
Szczęśliwie autor jest rosyjskojęzyczny.
Gluc opuścił bazę na szczycie drapaka i przeniósł się do szafy.
Po drodze wygnał Zmrola z kartonu.
Zmrol przeniósł się do bazy.
Kulka nawet nie zauważyła zmiany warty - śpi na moim łóżku.
W tej chwili już wszystkie "tną komara" - zima.
filo pisze:To wejdź sobie jeszcze na KP i poczytaj, jakiś świetny dom się trafił Twojemu wirtualnemu podopiecznemu Bombastycznemu. Jak czytam notki, to się autentycznie wzruszam.
anulka111 pisze:zabers pisze:Nie jest źle - przyswajam "książki do czytania"W ramach triumfalnego powrotu do świadomego życia, tudzież ciekawostki ornitologicznej, pochłaniam właśnie ukraiński horror.
Szczęśliwie autor jest rosyjskojęzyczny.
Gluc opuścił bazę na szczycie drapaka i przeniósł się do szafy.
Po drodze wygnał Zmrola z kartonu.
Zmrol przeniósł się do bazy.
Kulka nawet nie zauważyła zmiany warty - śpi na moim łóżku.
W tej chwili już wszystkie "tną komara" - zima.
I jaki jest ten horror?
anulka111 pisze:A o czym tak ogolnie jest?
dalia pisze:anulka111 pisze:A ja sie przylaczam do chorujacych godnie .....acz niewygodnie3ci raz bylam u lekarza-tym razem dostalam ekstra prochy- na pewno mi sie bedzie fajnie na nich pracowac-ale na l4 nie mam mozliwosci isc-olimpijczycy zarazy mi poprzechodzili a do finalu malo czasu
![]()
Mam nadzieje ,ze od dzis bede przez tydzien tak nacpana lekami ,ze wszystko mi bedzie zwisac i powiewac
o prochy poproś uczniów - dadzą bardziej odlotowe
moś pisze:Ech..moś niewidzialny
vivien pisze:W związku z tym, że od dzisiaj Wiedźkoty mają gigantyczną kuwetę - mamy też w mieszkaniu gigantyczny karton, w którym wycięłam dwa otwory...
Jest radocha![]()
![]()
Przejrzałam Allegro - są dostępne wielkie kartony - może kupić i zrobić im wieżę
zabers pisze:podoba mi się to coś
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
zabers pisze:moś pisze:Ech..moś niewidzialny
dzie?
a przy okazji, lepiej Ci już? wyłazisz z paskudztw? (bo anulka wciąż kwękająca)
vivien pisze:W związku z tym, że od dzisiaj Wiedźkoty mają gigantyczną kuwetę - mamy też w mieszkaniu gigantyczny karton, w którym wycięłam dwa otwory...
Jest radocha![]()
![]()
jaką kupiłaś? daj choć linka (interesują mnie giganty - sama mam jedną wielką, "bo Gluc" )
vivien pisze:zabers pisze:podoba mi się to coś
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Proste i funkcjonalne - tylko legowiska trzeba przymocować.
vivien pisze:zabers pisze:moś pisze:Ech..moś niewidzialny
dzie?
a przy okazji, lepiej Ci już? wyłazisz z paskudztw? (bo anulka wciąż kwękająca)
Jest radocha![]()
![]()
jaką kupiłaś? daj choć linka (interesują mnie giganty - sama mam jedną wielką, "bo Gluc" )
Kupiłam taką
http://www.sklep-pupil.pl/product.php?id_product=1984
Jest na prawdę duża - Thor się swobodnie w niej porusza, a to spore kociątko. Natomiast Nilpert zrobił sobie w niej plażę (kiedy nasypałam żwirku).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości