edit: Buster też ma taaaakie oczy ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anda pisze:Vip, na razie odwołałam alarm dotyczący sterylki trikolorki. Jakby co - daj znać
Co do suchej karmy - trucizna za duże pieniądze.
katarzyna1207 pisze:Lucky właśnie mi gwałci Busterka ....![]()
![]()
edit: Buster też ma taaaakie oczy ...
Anda pisze:Vip, na razie odwołałam alarm dotyczący sterylki trikolorki. Jakby co - daj znać
Co do suchej karmy - trucizna za duże pieniądze.
puszatek pisze:Iwonko...paczkę z Zooplusa mam po 3 dniach i też płacę przelewem
katarzyna1207 pisze:Oj .... bo powinni produkować saszetki z samym sosikiem ... Zupełnie nie rozumiem, dlaczego żaden producent jeszcze na to nie wpadł ... "Skwarkami" karmię kawki na balkonie ... Są zadowolone ...
vip pisze:- Moja śliczna, musze Cię przenieśc na chwilę...no wiem, wiem, że nie lubisz, pewnie się zaraz obrazisz...tylko na moment, zaraz wrócisz, obiecuję...ale piękna jesteś, wiesz?...taka już duża i gęsta...chyba Ci tu nie za zimno, co?...o, i pić Ci sie chce, widzę...proszę, specjalnie przegotowana....no widzisz, chwilka i juz wracasz na swoje miejsce...no już dobrze, stój sobie, już Cie nie będe przenosiła więcej....-
No proszę, do kogo gadał kretyn vipek?![]()
![]()
I z tą mała zagadka zostawiam Was az do jutra.
Dobrej nocy, ciotuchny.
vip pisze:- Moja śliczna, musze Cię przenieśc na chwilę...no wiem, wiem, że nie lubisz, pewnie się zaraz obrazisz...tylko na moment, zaraz wrócisz, obiecuję...ale piękna jesteś, wiesz?...taka już duża i gęsta...chyba Ci tu nie za zimno, co?...o, i pić Ci sie chce, widzę...proszę, specjalnie przegotowana....no widzisz, chwilka i juz wracasz na swoje miejsce...no już dobrze, stój sobie, już Cie nie będe przenosiła więcej....-
No proszę, do kogo gadał kretyn vipek?![]()
![]()
I z tą mała zagadka zostawiam Was az do jutra.
Dobrej nocy, ciotuchny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 188 gości