jaaana pisze:filo pisze:khm...
Szafa ma wysokość min. 2,5m, głębokość 1 m, długość ponad 3 m. Jest pełna moich ciuchów i innego dobra wszelakiego.
Widzę, że szukasz na siłę wymówki
Filo, chyba pora pomyśleć o generalnym remoncie i nowej szafie

Moderator: Estraven
jaaana pisze:filo pisze:khm...
Szafa ma wysokość min. 2,5m, głębokość 1 m, długość ponad 3 m. Jest pełna moich ciuchów i innego dobra wszelakiego.
filo pisze:jaaana pisze:filo - może szafę na cegłach postawić?
Szafę odziedziczyłam łącznie z mieszkaniem. Od kiedy żyję, nikt tej szafy nie ruszał. No może raz kiedyś zmasowana ekipa remontowa. Jakoś mi ciężko wyobrazić sobie obraz pt: ja podnosząca szafę. Jak mi kotek utknie, to pozostanie siekiera, Na razie kotek się chowa pod szafę jak za dużo nabroi i starsze kocury włączają metody wychowawcze niezbyt zgodne z wytycznymi niani idealnej.
matka maruda pisze:jaaana pisze:filo pisze:khm...
Filo, chyba pora pomyśleć o generalnym remoncie i nowej szafie
zabers pisze:bez przesady, wlazł, to i wylezie. jak mu ciężko pójdzie wyłażenie, następnym razem się zastanowi, czy się warto wpychać tam swoje centymetry (a któregoś dnia i tak przeżyje zdziwienie, bo nie wlezie). w przypadku kiedy kot powinien się stawić na zbiórce, a siedzi pod szafą -polecam metodę "na miotłę" (Zmrola tak regularnie "wymiatałam" spod łóżka - szczelina 7 cm)
filo pisze:Wezne miarkę i sprawdzę ile ma szczelina. Jak się Caramba rozrośnie, to będzie trzeba podmienić na mniejszy model. W końcu dzielna dziewczynka skutecznie wyciera kurze pod szafami. Co ja mam się schylać
zabers pisze:filo pisze:Wezne miarkę i sprawdzę ile ma szczelina. Jak się Caramba rozrośnie, to będzie trzeba podmienić na mniejszy model. W końcu dzielna dziewczynka skutecznie wyciera kurze pod szafami. Co ja mam się schylać
Czyli tak naprawdę ani problemu, ani strachu nie ma i o żadne konkretne porady nie chodzi, tak?
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Wezne miarkę i sprawdzę ile ma szczelina. Jak się Caramba rozrośnie, to będzie trzeba podmienić na mniejszy model. W końcu dzielna dziewczynka skutecznie wyciera kurze pod szafami. Co ja mam się schylać
Czyli tak naprawdę ani problemu, ani strachu nie ma i o żadne konkretne porady nie chodzi, tak?
Jak to nie ma?![]()
Wejdzie taka pode spód i tam zostanie. Obrośnie kurzem i będę miała wielkiego kota kurzowego pod szafą?
anulka111 pisze:A ja sie przylaczam do chorujacych godnie .....acz niewygodnie3ci raz bylam u lekarza-tym razem dostalam ekstra prochy- na pewno mi sie bedzie fajnie na nich pracowac-ale na l4 nie mam mozliwosci isc-olimpijczycy zarazy mi poprzechodzili a do finalu malo czasu
![]()
Mam nadzieje ,ze od dzis bede przez tydzien tak nacpana lekami ,ze wszystko mi bedzie zwisac i powiewac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości