Więcej jutro bo dziś późno wróciłam i troszkę zmęczonam...
Felicja

i jeszcze z tej strony:

Michasia

Na Norwegach wrzucę Bielnika

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Neigh pisze: Porządowanie forum Miau podczas lekcji......chcielibyście mieć nauczyciela, który zamiast uczyć forum porządkuje?:-)
No pewnie!!! Jeszcze się pytasz...
Monika_Krk pisze: Prawdę mówiąc Stefanka jest w takim stanie, że ja nie widziałam jeszcze żeby ktoś tak persa załatwił.
kotkins pisze:Michasia jest chyba siostrą albo kimś z rodziny mojego Leosia...
Jest śliczną biduleńką.
Jak patrzę na te moje grubasy....płakać się chce.....
kotkins pisze:Ale one wszystkie mają pazury na przednich łapach (sprawdzialm całą czwórkę, Amelka ma jeden obgryziony!), jaki to wilczy!?
Monika_Krk pisze:Ciekawe czy taki człowiek przyzna się sąsiadom, albo rodzinie na imieninach :
"Podrzuciłem kota lub wywiozłem kota do lasu ..."
Czy dorobi wzruszająca historię, że się zgubił czy znalazł cudny dom...![]()
Neigh pisze: Hihihi a ja dziś miałam wizytę księdza...........jak wszedł do pokoju to go zatkało. Rozmowa była urocza:
- pani to na sprzedaż te koty ma?
- nie do kochania
- a ta to chyba kotna
- nie gruba
- a to ara?
- nie żako
Zaczynało mi się podobać, ale uciekł.......ponoć alergik hhihihi. I tak było lepiej. Dwa lata temu mój Papug powitał księdza uprzejmie "CZEGO?"
Tym razem na szczeście milczał.........bo hmm noo mój Ptaku potrafi np zacząć..........kuuuuuuuuuuuuur ...( kończy się to czaku.....- b ja do niego w chwilach przypływu uczuć się zwracam per "kurczaku"). Z tym, ze Maksymilian podlec jeden uwielbia pierwszą cześć wyrazu dobitnie sobie powiedzieć......zapominajac o drugiej.
Neigh pisze:kotkins pisze:Ale one wszystkie mają pazury na przednich łapach (sprawdzialm całą czwórkę, Amelka ma jeden obgryziony!), jaki to wilczy!?
Tylna łapa z boku na łapie - tak jak psy maja:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości