Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2013 20:22 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Hej, to ja Angelina...smutno mi ,że nie chcesz się ze mną pobawiać. Ja łapom nie bijam n i k o g o. Minę mam takom, bo mam takie uczesanie . Jak bendem miała swój domek , to napewno pójfem do fryzjera. Teraz jestem smutna, bo boleje mnie brzuszek i chodzę do spawacza na kujki. Trochem już lepiej, jutro znowu do spawacza mam iść . JUż mnie łapki boleją od tego chodzenia. Fajnie byśmy wyglądały..dwie niebieskie , jedna wyprana i ja kolorowa, byśmy sobie ucztem zrobiły w Blusinej lodufce..Pamietaj ,że umiem ją otfierywać. No to cześć koleżanki . Aha, jak byście słyszały o dobrym domku to ja go szukam. Angelina
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw sty 10, 2013 20:32 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Agelinko ja Ciebie serdecznie zapraszam im nas więcej tym lepiej a do otwarcia jest jeszcze szawka , duża coś mówiła , że jeszcze nie teraz ale może niedługo zaprosimy Cię na zafsze. To by bylo fajnie tle kłaków wew różnych kolorach.

Nie bojaj sie spawacza , jak boli brzuszek to lepiej iść. :ok:
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Czw sty 10, 2013 20:53 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Cześć Dzieffczyny!!!
Jezdem Lełoś i jezdem chopcem.
Lubjem se pospać i se zjeść najbarmndziej mjenso.
Siem bawjem fajmnom kulkom zez pjurkiem.
Mogem tesz zez wami???

Obrazek

Do Dużej Blusi: Angelina ma też problem- sika do pustej kuwety.Weź się sklonuj Ewssko ,co?Bo Angie potrzebuje domu.... :cry:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sty 10, 2013 22:06 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Lełoś przychoć , my tu też mam kulkę z piórkiem a duża ma miijennso wew lodufce ,
Angelina umie otfierać lodufke , fajna badna będzie z nas.

A duża będzie latać z odkurzaczem , Ty jesteś chłopak to się nie bojasz odkurzacza nie?

Kotkins, pusta kuweta nam nie straszna , Psikus taką miał i nienawidził jej jak jasna ch.....
Potrafiliśmy z Grubym / mój Tato / całe wieczory przesiedzieć w łazience ,szurając kuwetą i namawiając kocura - no idż siusiu idź siusiu.
Odjazd full wypas.
To Gruba / moja Mamcia / przywlokła ten pomysł z kociej wystawy. W końcu daliśmy sobie spokój i kocina miała żwirek jak koci Bóg przykazał.
Ale taka czwóreczka no może piąteczka - pojadę po alfabecie -Amcia ,Angelina , Blusia, Leoś Lidzia i Pusia z Sisi na przychodne to by było coś bo Gaja ma już swój domek.

A ja na wczasy do Gniezna.

Obrazek

ewissko

Post » Czw sty 10, 2013 22:09 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Ale szczęśliwa jestem, mam już swój domek, a Wy nieboraki coś słabo się staracie :roll:
Muszę Wam powiedzieć jeszcze jaka moja duża jest szurnięta. Jak te dwa psy dostają jeść, to ona stoi nad nimi i mówi Zora jedz, no Zorka jedz, a później to mówi Zora jak nie zjesz to dam Nice i wiecie co, ta głupia Zora wraca do miski i zjada, taki pies ogrodnika. Ale mam rodzinkę co? :roll:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 11, 2013 8:30 Re: Perska Blusia w nowym domu.

alab108 pisze:Ale szczęśliwa jestem, mam już swój domek, a Wy nieboraki coś słabo się staracie :roll:
Muszę Wam powiedzieć jeszcze jaka moja duża jest szurnięta. Jak te dwa psy dostają jeść, to ona stoi nad nimi i mówi Zora jedz, no Zorka jedz, a później to mówi Zora jak nie zjesz to dam Nice i wiecie co, ta głupia Zora wraca do miski i zjada, taki pies ogrodnika. Ale mam rodzinkę co? :roll:

Ja też mam swój dom z Sisi. Duża nas bardzo kocha.
Gaja chcę Ci oraz Blusi pokazać jak Duża kiedyś chciała mnie wyprać, ale uratowała mnie moja młodsza wcale nie podobna do mnie siostrzyczka Sisi.
No zobacz ja tylko tam odpoczywałam. :cry:
Obrazek Pusia i Sisi.
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt sty 11, 2013 12:16 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Pusiu, Sisi ja wiem , że macie swój domek i bardzo kochającą Dużą więc Wy na przychodne z wizytami ale bęndzie piękniee buziaki Blusia

Obrazek

ewissko

Post » Pt sty 11, 2013 17:15 Re: Perska Blusia w nowym domu.

ewissko pisze:Pusiu, Sisi ja wiem , że macie swój domek i bardzo kochającą Dużą więc Wy na przychodne z wizytami ale bęndzie piękniee buziaki Blusia

Przesyłamy też buziaki dla wszystkich kotków . :love: :love: :love: :smiech3:
Pusia i Sisi/.
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt sty 11, 2013 23:00 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Cześć Blusia, no byłam u tego spawacza i już siem nawet nie bojałam. Niby mi pomognął ale znowu mnie boleje. Jutro znowu idem, coś o jakimś upuszczaniu krewi mówila duża z inną dużom. Już siem chyba jednak bojać zaczynam..
Jak wyzdrowiejem, to przyjdem do was na to miensko. Lełoś...ale ty jesteś pszystojniały facet..i masz fajne zabafki.
Pozdrawiam was dziefczynki. Angelina
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 11, 2013 23:09 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Coś mi się tu wkleiło , jakby co to miało być zdjęcie Blusi , wybaczcie początkująca jestem

]

Obrazek

ewissko

Post » Pt sty 11, 2013 23:20 Re: Perska Blusia w nowym domu.

ewissko pisze:Coś mi się tu wkleiło , jakby co to miało być zdjęcie Blusi , wybaczcie początkująca jestem

]

to jakby Blusia za drzwiami była... :ryk:
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 11, 2013 23:24 Re: Perska Blusia w nowym domu.

próbuję znowu a Ty się Cypisku nie śmiej ze straszych osób tylko napisz co z tym sikaniem AngieObrazek

ńa dzisiaj koniec z tymi eksperymentami jutro poproszę jakiegoś młodziaka bo inaczej tu prędzej jajo wysiedzę / jak ta kura z domu wychodzącego /

Obrazek

ewissko

Post » Pt sty 11, 2013 23:32 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Angelina sika do czystej kuwety zn. bez piasku, gazet, itp. Kuweta stoi w łazience/pod umywalką/. Chodzi sobie tam grzecznie, wpadek zero. Jeśli nie ma od razu jej sprzątniętej, to wtedy Qpkę robi obok...teraz mi przyszło do głowy, że można jej postawić drugą kuwetę..na Qp...Trzeba z nią popracować, i pewnie na piasek się nauczy, tu czasu potrzeba, Dt pracuje, ja też nie zawsze mogę..jest mądra myślę że zaskoczy.

dobrze zaczęłaś wklejać ..skopiuj cały link. i już
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 11, 2013 23:45 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Mnie tam wsio ryba Blusia też siku do kuwety a qupala na kafelki byłoby do pary.

Moja Królewna to jak qupal / drugi /- a ja w pracy jest nie sprzątnięty to leje na kafelki , damą jest więc tylko w łazience.

Tak mi ona tzn Angelina chodzi po głowie bo z twarzy to ona córka don Corleone a Blusia wypisz wymaluj najbliższa koleżanka tego Norwega z kałachem pod ogonem.
Ostatnio edytowano Sob sty 12, 2013 9:26 przez ewissko, łącznie edytowano 2 razy

Obrazek

ewissko

Post » Pt sty 11, 2013 23:52 Re: Perska Blusia w nowym domu.

Ewa...
1.Otówrz Imageshacka i się zaloguj
2.Kliknij "BROWSE" i otorzą Ci się Twoje zdjecia do zamieszczenia.
3.Zaznacz zdjęcie i kliknij "OTWÓRZ"
4.Sprawdź rozmiar zdjecia (masz do wyboru -zdaje się te dla forów internetowych trzeba wziąść)
5.Kliknij "PRZESLIJ TERAZ"
6.Zaznacz (na niebiesko) pasek "KOD FORUM"
7.Kliknij Ctrl C (jednocześnie dwa klawisze)
8.Wejdź w post na forum , kliknij Ctrl V

...i juz!!! :D

Cypisek czy Ty rozumiesz słowo NIEOFICJALNIE ośle jeden.... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia][następna]