Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 9:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Tzn z Bazylkiem to jest tak, że On włazi w ciemne kąty, co ja składam na karb zmiany miejsca.
I siedzi tam dopóki nie przyjdzie człowiek i nie pogłaszcze.
Wtedy Bazylek natychmiast zaczyna mruczeć, wychodzi i już się nie boi. Później sobie przypomina i znowu się chowa.
Jest duży, dorodny i piekny.
Raczej pogodny.
Niestety bez pudła znalazł obluzowaną płytkę i wlazł pod wannę. Musze go stamtąd wyjąć i płytkę naprawić, bo jeśli tam zrobi siku to łomattko...
Zapodam zdjęcie jakieś jak się zrobi na razie proszę wierzyć mi na słowo, że jest prześliczny i milutki.

Z jedzeniem nie bardzo wiem jeszcze, nie wykazywał zainteresowania.
Wetka mówiła, że trzeba go głaskać przy jedzeniu.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 09, 2013 9:46 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

cypisek pisze:Jak tu taki ruch , to my się z Angeliną podepniemy. Angelina szuka domu stałego.

Obrazek

O wszyscy diabli i święci anieli - ale oryginalna babeczka .
Wyrazem pysia to śmiało może konkurować z Tomaszkiem.
No piękna jest i taka... nieziemska.
Jeżuuuu malusieńki ... Dżizas ... spójrzcie na nią... To jest kocica Rodziny Soprano... Capisci ?
Trzeba dać ogłoszenia na włoskich portalach, może jej szukają :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 09, 2013 9:49 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

PS za Stefankę i resztę bandy trzymam nieustająco , postaram się dziś znowu małe co nieco wysłać :ok:
:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 10:07 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

:ok: :ok: :ok: za Stefankę :ok: :ok: :ok:
I za Balbinkę z maluchami :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I za konisia, niech jeszcze sobie pobiega :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I za wszystkie koty, psy i konie (i co tam jeszcze jest) pod opieką Kasi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Są koty, które w stresie jedzą tylko jak są głaskane - miał tak Malutki[*], ma tak Księżna u mnie...Potem im mija, ale głaski na samym początku są niezbędne do jedzenia i życia.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sty 09, 2013 10:33 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ja też się na Angelinę napatrzyć nie mogę... Tak piękna, że aż by się ją chciało przez ten monitor pogłaskać...

Za konika trzymam kciuki! (nie wiedziałam, że Fundacja opiekuje się też końmi... Kiedyś jeździłam, kiedy to było... :roll: Wczoraj robiłam porządki i znalazłam stare zgrzebła i szczotki, Sisajka wąchała jak zauroczona... Nawet ją poczesałam trochę, pozwoliła ;) )
Za wycofanego niewycofanego też - wyszedł spod wanny? Nasza na początku właziła za meble kuchenne. Tylko mięsko ją stamtąd było w stanie wywabić... Do teraz mam zastawione "wejście" kartonem bo dalej ją tam ciągnie...
Za Stefankę - teraz to już chyba tylko jakiś cud, co...? Jest szansa, że sama zacznie walczyć jak poczuje, że ma wokoło same dobre dusze...?
I za Balbinę z kociakami - rośnijcie maluchy!!!
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Śro sty 09, 2013 10:42 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A jak tam reszta się trzyma? Tzn. Leosia, Lukrecja, Michasia, Felicja i Baltazar?

Trzymam kciuki za Stefankę, Balbinę i kociaki. No i za nieparzystnokopytnego przyjaciela.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Śro sty 09, 2013 11:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Bedetka pisze:Za wycofanego niewycofanego też - wyszedł spod wanny?

Nie. Siedzi dalej. Jak mu się znudzi to wyjdzie.
Zaraz idę kupić drzwiczki, które zamontuję natychmiast po jego wyjściu 8)

magaaaa

Post » Śro sty 09, 2013 14:39 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:
Bedetka pisze:Za wycofanego niewycofanego też - wyszedł spod wanny?

Nie. Siedzi dalej. Jak mu się znudzi to wyjdzie.
Zaraz idę kupić drzwiczki, które zamontuję natychmiast po jego wyjściu 8)

On gamoń się po prostu dobrze kamuflował, udawał wycofanego - a to zawodowy partyzant jest.
Swoją drogą piękny był na zdjęciach tuż po bohaterskim odbiciu go przez grupę szturmową w postaci TŻ-ów dwóch.
No to ja się pytam co będzie jak on jeszcze wypięknieje?

A persy lubią tak wchodzić w... Obrazek coś i udawać, że tam nikogo nie ma.
I jedne lubią żeby je wyciągać bo to im schlebia i czują się dopieszczone a inne znowu tego nienawidzą...
Nie wiem z jakiej opcji jest ten.

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 14:43 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Monika przy Tobie nie można się nudzić :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 09, 2013 15:04 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

U Kasi to chyba jeszcze kozy są.
To se za nie potrzymam i resztę towarzystwa:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro sty 09, 2013 15:14 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kurczę... Ja go nie dosięgam pod tą wanną...
Jak go mam pogłaskać, żeby zjadł i wyszedł??? :roll:
Tzn wyszedł i zjadł...

magaaaa

Post » Śro sty 09, 2013 16:35 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:Kurczę... Ja go nie dosięgam pod tą wanną...
Jak go mam pogłaskać, żeby zjadł i wyszedł??? :roll:
Tzn wyszedł i zjadł...

Nie wiem... partyzantowi trzeba podać hasło... oni tak mają...
Spróbuj waleriany może lubi skubaniec i wyjdzie.

Znam persicę co tydzień była w dziurze i jak już chciano hydraulika wzywać i rozkręcać/ rozkuwać - to wyszła sama z tejże dziury. Oznajmiła wszystkim , że : "Dziń dybry, a miseczki to gdzie ja właściwie mam ? " 8O

PS wsuń mu tam na płaskim spodeczku co nieco mokrego - tak,żebyś dosięgła i sprawdzisz czy "Turkuć Podjadek".
Ale sprawdzaj za długi czas, bo jak za często to się zadekuje na amen.

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 19:12 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Czy Lukrecja jest nadal do adopcji? mogę prosić o kontakt telefoniczny lub adres gdzie mozna po nią przyjechać?

poprostumonia

Od: Śro sty 09, 2013 10:06

Post » Śro sty 09, 2013 19:37 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Poprosimy zainteresowanych o kontakt na maila; adopcjepuchatych@gmail.com
- tu jest adres mailowy, na ktory nalezy napisac o adopcje puchaczy.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro sty 09, 2013 19:47 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Persy w rurach?? 8O 8O 8O

Moje Drogie...u Kotkinsów PERSY lokują się na : biszkoptowy na białej poduszce, blue- creamka na różowej...a bialy w psim legowisku, bo tam najbardziej smierdzi jamnikiem!!! :D
Nikt do dziur nie wchodzi, co najwyżej ta biała się kladzie na półce w szafie zwłaszcza na kotkinsowych czarnych swetrach...

No, czekamy na Rudego Kociaka....jej ruch!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia][następna]