Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 17:35 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Czary działają! :lol:
Miałam dzisiaj tel w sprawie Timurka, ale mail jest na Betakę i pewnie Państwo poprzez Tablice z Nią się skontaktowali, bo ja dostałam sms-a od Tablicy, a u mnie wiadomości na poczcie nie ma :?
Domek oczywiście z Warszawy :lol: 0-dlaczego się śmieję?-bo wszystkie telefony jakie miałam w sprawie kotów, a własciwie w sprawie Timusia i przedtem Maciusia-były z Warszawy!
Trzymajcie proszę kciuki,żeby tym razem to był "ten" domek!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 09, 2013 17:39 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Dziewczyny :mrgreen: skomasowany atak wizualizacyjny .
"Timurek w nowym domku szczęśliwy ."

I wespół w zespół, mówię wam, że to działa ale w grupie silniej.

I raaaazeeeem :

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 09, 2013 17:41 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Monia-Ty czarodziejko!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja cały czas wizualizuję!
Państwo mieli juz kotka ,ale odszedł ze starości, mieszkaja w domku jednorodzinnym, ale kocio wychodziłby jedynie w szelkach. Umowa ad.-tak, wiz. przed adopcyjna -tak!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro sty 09, 2013 17:44 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Cały czas o Was myślę
Timurku :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 09, 2013 17:53 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

brzmi sensownie :ok:
dołączam się do pozytywnych myśli :mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro sty 09, 2013 17:55 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Dzięki Kasieńko, dzięki Wercia!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 09, 2013 19:03 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

:lol: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro sty 09, 2013 19:08 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Dzięki Elu!!! :D
Cały czas czekam na kontakt, nic jeszcze nie przyszło :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 09, 2013 20:25 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Czary mary, kciuki, pozytywne myśli i wszystko, co tylko może pomóc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 09, 2013 20:33 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

kropkaXL pisze:Cały czas czekam na kontakt, nic jeszcze nie przyszło :?

Wysłałam maila. :ok:

kropkaXL pisze:Domek oczywiście z Warszawy :lol: 0-dlaczego się śmieję?-bo wszystkie telefony jakie miałam w sprawie kotów, a własciwie w sprawie Timusia i przedtem Maciusia-były z Warszawy!

Skoro ogłoszenia robimy na Warszawę, to nie dziwią telefony ze stolicy. :mrgreen:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro sty 09, 2013 20:56 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Ale on ma jeszcze na całe mazowieckie (Zosia-meksykanka),Bożenka robiła na Cieszyn i nadal na warmińsko -mazurskie, które ja robiłam :lol:
Beatko-dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: -odpisałam Pani Sylwii.

Kasieńko-dziękuję!! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 09, 2013 20:59 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Po-wizualizuję sobie i ja przed snem, choć u mnie kiepsko z wyobraźnią...Ale obiecuję...będę się starać.... :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sty 09, 2013 21:00 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Kasiu,

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sty 09, 2013 21:05 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Reniu, Dorotko-dziękuję-starajcie sie :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 09, 2013 22:04 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Kasieńko, czarujemy i dobrej nocki życzymy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]