Piękna Słoneczko :) w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 14:27 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

Nelka, ściąganie kaftanika dla mnie tez pozostało tajemnicą. Moja Enola tez tak zrobiła. Obudziłam się w nocy, Enola siedziała na samej górze drapaka (w nocy po zabiegu), wdzianko zawiązane leżało na ziemi... Nie wiem jakim cudem! I tu się pożalę, biedna jaaaaaa! Musiałam w nocy przeszywać wdzianko, żeby akrobatka chociaż do rana miała je na grzbiecie. Ja, która nie szyje albo przyszywa się do szytej rzeczy. Jak mam w ręku igłę to mąż sprawdza gdzie są kluczyki do auta jakby trzeba było do szpitala jechać:)

Enola miała zabieg metodą małego cięcia- świetna sprawa:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Śro sty 09, 2013 16:33 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

WeraW pisze:Nelka, ściąganie kaftanika dla mnie tez pozostało tajemnicą. Moja Enola tez tak zrobiła. Obudziłam się w nocy, Enola siedziała na samej górze drapaka (w nocy po zabiegu), wdzianko zawiązane leżało na ziemi... Nie wiem jakim cudem! I tu się pożalę, biedna jaaaaaa! Musiałam w nocy przeszywać wdzianko, żeby akrobatka chociaż do rana miała je na grzbiecie. Ja, która nie szyje albo przyszywa się do szytej rzeczy. Jak mam w ręku igłę to mąż sprawdza gdzie są kluczyki do auta jakby trzeba było do szpitala jechać:)

Enola miała zabieg metodą małego cięcia- świetna sprawa:)

Całe szczęście, że ja nie musiałam nic zszywać bo też mam dwie lewe ręce do tego :D
Kitka miała robioną sterylkę właśnie tą metodą i nawet nie musiała nosić kaftanika bo się raną zbytnio nie interesowała. Słoneczko niestety musi być w kaftaniku ponieważ jak pisałam pracuję i nie mogę jej przypilnować, a ona jak na złość ciągle by przy brzuszku majstrowała :roll:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sty 10, 2013 18:38 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

Słoneczko w niewyjściowym kaftaniku :roll: ale i tak jest piękna, prawda? :wink:

Obrazek

I cała Banda :twisted:

Obrazek
Obrazek

nelka83

Post » Czw sty 10, 2013 18:52 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

A kiedy Słoneczko jedzie do swojego domku ? :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw sty 10, 2013 19:05 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

W poniedziałek jedziemy na kontrolę brzuszka i jeśli wszystko będzie dobrze to w przyszły weekend zawiozę małą do DS :ok:
Obrazek

nelka83

Post » Czw sty 10, 2013 19:09 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

No to trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze :) :ok: :ok: :ok: :ok:

olafen

Post » Czw sty 10, 2013 23:58 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

nelka83 pisze:W poniedziałek jedziemy na kontrolę brzuszka i jeśli wszystko będzie dobrze to w przyszły weekend zawiozę małą do DS :ok:

Oj to cudowna wiadomość :piwa:
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Pt sty 11, 2013 6:46 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

Cieszę się :lol: A kotka naprawdę śliczna :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sty 15, 2013 7:50 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

Słoneczko wczoraj była u weta - z brzusiem wszystko ok i pozbyła się kaftanika z czego jest bardzo zadowolona :) Urządza z Kitą takie galopady, że żadna na zakrętach nie wyrabia :D Nie wiem dlaczego, ale Słoneczko nie chce spać na łóżku 8O od początku tak ma, woli podłogę :roll: Ale pufą w dużym pokoju nie pogardzi... Dlaczego ja mam zawsze dziwne koty? :mrgreen:
Obrazek

nelka83

Post » Wto sty 15, 2013 17:41 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

A czy ta druga kotka śpi w Twoim łóżku ?

Moja Citka, gdy jest sama, śpi obok mnie, ale gdy są inne koty - z daleka ode mnie :wink:

olafen

Post » Śro sty 16, 2013 7:24 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

olafen pisze:A czy ta druga kotka śpi w Twoim łóżku ?

Moja Citka, gdy jest sama, śpi obok mnie, ale gdy są inne koty - z daleka ode mnie :wink:

Tak, Kita śpi na łóżku, ale nie ze mną :( Śpi w lewym rogu łóżka, w nogach. Ostatnio spała całą noc na szafie, a Słoneczko i tak nie przyszła :( Pościeliłam jej kocyk na podłodze żeby nie marzła. Śpi na pufie, na parapetach, na fotelach, ale łóżka omija z daleka :roll:
Obrazek

nelka83

Post » Śro sty 16, 2013 16:41 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

To pewnie ustaliły to między sobą, kto gdzie może spać :)

A kiedy Słoneczko jedzie do DS :)

olafen

Post » Czw sty 17, 2013 9:32 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

Do DS jedziemy w sobotę :ok:
olafen, Słoneczko zamieszka w Twoim mieście :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Czw sty 17, 2013 13:08 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

Ooooo Szczecinianka będzie:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw sty 17, 2013 13:19 Re: Piękna Słoneczko :) w oczekiwaniu... (woj.zach-pom)

WeraW pisze:Ooooo Szczecinianka będzie:)

Ta :mrgreen:
Czasem jeżdżę do Szczecina więc będę mogła ją odwiedzać, cieszę się :)
Obrazek

nelka83

[poprzednia][następna]