Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 08, 2013 0:34 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ się kochają.Tylko DOMÓW BRAK

Jak tylko będę miała zdjęcia obrobione to wstawię na FB a te najlepsze prześlę do Ciebie spowrotem. Może je wykorzystasz do ogłoszeń. Później też zrobię jakiś plakat, będziemy reklamować chłopaków i Polę :) Cudów nie mogę obiecać, ale może... kto wie... Trzeba trzymać! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto sty 08, 2013 22:40 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

no i nikt się nie zakocha w takich cudakach??? :roll: :roll: :roll: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto sty 08, 2013 22:42 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Złotka to tak tylko capnąć z tym posłankiem :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto sty 08, 2013 22:45 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

ewexoxo pisze:Złotka to tak tylko capnąć z tym posłankiem :wink:

najlepsze jest to, że posłanko jest do góry dnem :ryk: tak się chłopak usadowił bo tak mu było najwygodniej :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 08, 2013 23:14 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

A który to rozrabiał ze zmywakami czy ściereczkami? Chyba Szymuś? Dalej podkrada?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto sty 08, 2013 23:24 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

ewexoxo pisze:A który to rozrabiał ze zmywakami czy ściereczkami? Chyba Szymuś? Dalej podkrada?

tak, Szymuś to szmaciak :lol: dalej kradnie, czasami jest tak, że zmywam naczynia, na sekundę wyjdę z kuchni, wracam a zmywaczka w zlewie już nie ma :mrgreen: no to idę szukać po dywanach :mrgreen:

wszystkie szmatki mokre go interesują, suche nie :mrgreen:

mam fotki Szymusia ze szmatką, wstawię jutro :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 08, 2013 23:30 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

U nas Rico jest zafascynowany wodą i jak któreś z nas jest po prysznicem to siedzi i patrzy na wodę w brodziku. Ciekawe, że wody się nie boi tak jak Morris. Może Szymuś ma te same geny :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto sty 08, 2013 23:34 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

ewexoxo pisze:U nas Rico jest zafascynowany wodą i jak któreś z nas jest po prysznicem to siedzi i patrzy na wodę w brodziku. Ciekawe, że wody się nie boi tak jak Morris. Może Szymuś ma te same geny :wink:

a może Rico lubi podglądać kąpiących się a nie wodę :ryk: :ryk:

Szymuś na szczęście nie ma dostępu do łazienki :mrgreen: to jedyne miejsce gdzie koty nie mają dostępu, bo tylko tam mogę chować jedzenie przed chłopakami :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto sty 08, 2013 23:40 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

zuzia96 pisze:
ewexoxo pisze:a może Rico lubi podglądać kąpiących się a nie wodę :ryk: :ryk:

nooo... cały czas mówię TZowi, że Rico to koci kosmita i on niby patrzy, a może wszystko nagrywa i przekazuje w świat? 8O oglądałąm "Facetów w czerni" - tam w psie siedział taki mały stworek, więc kto wie... w każdej bajce jest ponoć ziarnko prawdy :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro sty 09, 2013 23:01 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Szymuś w akcji ze zmywakiem :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
i przytargał do swoich zabawek
Obrazek

w CV mu chyba wpiszę, że może pracować na zmywaku :ryk: :ryk:

I nikt nie chce takiego pracowitego kotecka??? :roll: :roll: :roll: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 14, 2013 17:12 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Piękne chłopaki wciąż czekają na swoją szansę :wink:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro sty 16, 2013 11:41 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Zuziu, jeżeli bierzesz pod uwagę także oddzielne domki dla nich, to może zareklamuj ich tu:
viewtopic.php?f=13&t=149954 (okolice Krakowa)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro sty 16, 2013 22:40 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Amika6 pisze:Zuziu, jeżeli bierzesz pod uwagę także oddzielne domki dla nich, to może zareklamuj ich tu:
viewtopic.php?f=13&t=149954 (okolice Krakowa)

Wpisałam się tam Aniu, ale wydaje mi się, że dziewczyna szuka malutkiego kocurka. No nic, zobaczymy :ok:

Zdecydowałam, że dam ich ewentualnie osobno, bo o dwupak nikt nawet nie zapytał :roll: :(

Oni tak pięknie wylizują się po mordkach (kiedyś taka akcja była na mnie :mrgreen: Szymuś spał u mnie na kolanach, po czym przylazł Złotuś i zaczął go chlastać ozorkiem :mrgreen: fajne to było, tylko niekoniecznie na mnie :mrgreen: bo strasznie się kręcili :mrgreen: ), ale też obaj liżą zawzięcie Maksia po łebku. A ten w przypływie dobrego humoru nie jest im dłużny :D Uważam, że obaj nadają się świetnie na dokocenie :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 17, 2013 17:35 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Pozwolę sobie zajrzeć czasem do chłopaczków. Piękni obaj, ale w Szymusiu mogłaby się zakochać. Tylko niestety mam już nadkomplet.
Szkoda, skrycie chyba marzę o czarnym kocie na szczęście. :P
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sty 17, 2013 22:33 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają.Tylko DOMÓW BR

Szymus ze zmywakiem jest najlepszy :ok: A może spróbujesz Złotkowi dać jakąś szmatkę do kurzu? A niech chłopaki trochę posprzątają czasem :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]