Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 08, 2013 14:22 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

meksykanka pisze:Miziak jest troszkę speszony ale niesamowicie elegancki.
Domki powinny w kolejce stać.
Czymamy nadal za powodzenie Miziaka :ok:

Ja też tak twierdzę, on ma taką minę, że już sama ta minka mu załatwi najlepszy dom świata.
I zwróćcie uwagę, że on ma naprawdę ładny pyszczek, taki sympatyczny jakiś i kształtny.
Ślepka mądre i w ogóle robi wrażenie takiego... weź - mnie - pokochaj - przytul
Kolor silver , prążek elegancki- twarzowy tj. pysiowy.

Robimy mu wspólną wizualizację dobrego domku- dziewczyny. Jak babcię kocham, że to pomaga.
I raaaazeeeem :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 08, 2013 20:23 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Domek jest cieplutki, z przytulnymi Dużymi, dużą ilością zabawek i pyyysznym jedzonkiem.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 08, 2013 22:20 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Monika_Krk pisze:on ma taką minę, że już sama ta minka mu załatwi najlepszy dom świata.
I zwróćcie uwagę, że on ma naprawdę ładny pyszczek, taki sympatyczny jakiś i kształtny.
Ślepka mądre i w ogóle robi wrażenie takiego... weź - mnie - pokochaj - przytul
Kolor silver , prążek elegancki- twarzowy tj. pysiowy.

Robimy mu wspólną wizualizację dobrego domku- dziewczyny. Jak babcię kocham, że to pomaga.
I raaaazeeeem :ok:

On jest baaaardzo mądry. Zjadł całą wielką porcję serc, nasiusiał ogromną porcję do kuwety (skądś musi brać wypełnienie pęcherza, choć po misce z wodą nie widać przecież, ile ubywa). Uff.
Teraz czekam na kupę. Marzenie o kupie = marzenie kociarza.
Przed chwilą dostał suche i puszkę gourmeta z tuńczykiem i krewetkami.

Duża od razu leci do łazienki i zanosi tam jedzenie. Najpierw tam.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 08, 2013 22:27 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

bo on jest bez domku, Fasolko :cry: mieszka u Ciebie na chwilę i chwała Twojej Dużej, że go przygarnęła :ok:
jak znajdzie mu domek znowu będzie tylko dla Was :D
Figusia
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro sty 09, 2013 6:40 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Zrobiłam dziś dużej niespodziankę.
Przyszła z podwórka, usiadła do komputera, a ja przyszłam, wyciągnęłam łapkę i poprosiłam, żeby mnie głaskała po łebku.
Fasolka :D

Duży Miziak pięknie zjadł gourmeta, nie ruszył suchego, zrobił znów siusiu do kuwetki.
A teraz przyjrzyjcie się, jak mu się zmienił pyszczek. Może nie całkiem, ale najwyraźniej się nieco wyluzował (zdjęcia zrobiłam przed chwilą, jak sobie siedział w budce, w której siedział kiedyś Noś)
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sty 09, 2013 6:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

pełny brzuszek i ciepełko czyni cuda :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 09, 2013 8:20 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Zrobiłam dziś dużej niespodziankę.
Przyszła z podwórka, usiadła do komputera, a ja przyszłam, wyciągnęłam łapkę i poprosiłam, żeby mnie głaskała po łebku.
Fasolka

Ojej, Fasolko, moja Florka tak samo robi :D
Bardzo jesteś kochana :1luvu:

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Śro sty 09, 2013 9:18 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Fasolko mizianki po główce to sama przyjemność :ok:
A mały Miziak się uśmiecha, tak leciutko pod noskiem :ok:
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro sty 09, 2013 9:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

MalgWroclaw pisze:[i] (...)
A teraz przyjrzyjcie się, jak mu się zmienił pyszczek. Może nie całkiem, ale najwyraźniej się nieco wyluzował (zdjęcia zrobiłam przed chwilą, jak sobie siedział w budce, w której siedział kiedyś Noś)
Obrazek

Jestem Miziak urok mam,
moją przyjaźń Tobie dam.
A ta minka troszkę smutna,
nie przesłania czaru futra.
Futro miękkie , prążek bury,
tutaj łapka tam pazury.
Jeśli któraś mnie pokocha,
oddam serce - kota śpiocha!

:1luvu: Na szczęście dla Miziaka , który dla mnie wygląda na Snoopiego :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 13:41 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Te, Nowy, spoko!
A poza tym miej w pamięci, że mina na "nieszczęśliwego kotka" czasem ci się przyda w kontaktach z ludziami
Bo inaczej będziesz musiał się ciężko napracować tańcowaniem pod lodówką
A ja dziś plułem futrem bo grubą w d...sko użarłem na oczach Dużej, a potem odśpiewałem pieśń triumfialną, zjeżyłem ogon na szczotkę i omało co nie przewróciłem choinki
Ale do wieczora może zapomni i parówkę da?
Duduś
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro sty 09, 2013 14:24 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

bagheera pisze:Te, Nowy, spoko!
A poza tym miej w pamięci, że mina na "nieszczęśliwego kotka" czasem ci się przyda w kontaktach z ludziami
Bo inaczej będziesz musiał się ciężko napracować tańcowaniem pod lodówką
(...)
Duduś

Duduś widzę opracował tzw . "PR" wzorowo i jest specjalistą od autopromocji i wyłudzania oraz uczenia ludzi co i jak ma być :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 14:36 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Tja, Duduś doktorat zrobił z psychotechniki i kombinatoryki kocich wyłudzeń.
Miziak tyż się podszkoli i będzie stosować... w swoim domku.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sty 09, 2013 15:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Duduś oprócz tańców pod lodówką, polecam podsoki przy nodze dużej i szybki bieg do kuchni jak duża do niej idzie. Ja tak robię, szybko biegnę i siadam pod pustą miską z miną Nowego.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro sty 09, 2013 15:44 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Fasolko
macie kawalera :1luvu: :1luvu:
Gina
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sty 09, 2013 15:49 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Łazienka zajęta

Przystojny kawaler :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]