Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u siebie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 13, 2011 7:17 Niewidomy Lepuś vel Ramzesz padaczką-kot całuśnik

Lepek wczoraj został doszczepiony.Ogólny stan zdrowia dobry.Ostatni atak padaczkowy ostry dwa tygodnie temu.Od dzisiaj na Luminalu jednak zwiększona dawka 2x dziennie.
Ostatnio edytowano Pt lip 22, 2011 8:21 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lip 22, 2011 0:03 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Lepek miała dzisiaj duży atak padaczki,aż zleciał ze schodów...Nieźle sie poobijał,ale dobrze,że byłam w domu....od razu go złapałam i zabezpieczyłam...Lepek nie wydurniaj się ślepaczku mój słodki :(
Koty moje tak się wystraszyły,ze rzuciły się do ataku....nic nie zrobiły tylko prychały na niego i warczały.Lepuś przygryzł mocno pościel w sypialni trochę czasu upłynęło nim się odpreżył.Teraz znowu łazi po schodach.I pomyslec ,ze ktos kiedys wyrzucił go slepego z domu na ulice.Pani Hani i Jej mezowi jeszcze raz dziękuje,ze sie zatrzymali i uratowali Lepka na łódzkiej ulicy i przywieźli go do mnie.Pogadałam sobie trochę...może ktoś poczyta
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 28, 2011 17:02 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u siebie

Nad ranem Lepuś miał kolejny atak padaczkowy... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 03, 2012 19:55 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u si

Lepek.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto sty 08, 2013 17:35 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u si

Lepek 29.grudnia miał kolejny atak padaczki,poobijał się strasznie-spadł z parapetu,w ta sobote zleciał z łózka bawiac się i tez silny atak był.Koniec jest taki,ze ma 2 zęby połamane,ozwalone dziąsło i trzeba jechać zęby usuwać,wyniki zrobic przy okazji.Mam nadzieje,że narkoza mu nie zaszkodzi...bardzo sie boję,bo Lepek strasznie się boi jazdy w samochodzie...wie chyba,że do weta dreptamy,wiec sie denerwuje...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 08, 2013 18:27 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u si

Biedny Lepek...
Mam nadzieję,że jego życie między wypadkami jest całkiem przyjemne :) Piszesz tylko o jego nieszczęściach,tak na codzień dobrze sobie radzi w życiu?A wogóle jest baaardzo ładny , zapomniałam dodać
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Wto sty 08, 2013 19:35 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u si

agnieszka.mer pisze:Biedny Lepek...
Mam nadzieję,że jego życie między wypadkami jest całkiem przyjemne :) Piszesz tylko o jego nieszczęściach,tak na codzień dobrze sobie radzi w życiu?A wogóle jest baaardzo ładny , zapomniałam dodać

zapisuje ataki padaczkowe(ZEBY NIE ZAPOMNIEC DAT),ale i wstawiam zdjęcia,co tu pisać :) To jest kochany,cudowny rozbójnik.Jego łobuzerstwa opisywałam na watku slepaczków,zeby kazdy wiedział,ze Lepek mój to jest bardzo bystry chłopak i wszystko ZOBACZY,nawet jak gałek nie ma.Wlezie łobuz wzedzie i to własnie jest najgorsze,bo czasami zapomina gdzie jest i robi się "strasznie".
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 08, 2013 19:46 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u si

W sumie na szczęście nie są to zbyt częste ataki choć są straty zdrowotne np w uzębieniu,a więc i ubytek na urodzie :)
Powodzenia w życiu codziennym
:ok:
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Wto sty 08, 2013 21:49 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u si

oj tam w urodzie-Lepek się smieje "dystyngowanie"-zębów nie pokazuje :lol: Pańcia i tak go kocha mocno,do bólu :) aby zdrowy był.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 30, 2013 8:56 Re: Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u si

No i dzisiejszej nocy zaliczylismy kolejny atak padaczkowy.Nie wiem co się stało,czy skąds spadł,bo dostał ataku na pietrze,usłyszałam straszny łomot i pobieglam od razu z kocem.Trzepało Lepkiem ostro,był juz w pobliżu schodów,skąd mógł spac na dół.Na szczęsice szybko go scisnełam i wyciszylismy atak.Po kilku minutach Lepus juz barankował...Teraz chodzi z amna i sie mizia....obejrzałam go dobrze,jest cały i zdrowy...

Ostatnio edytowano Wto paź 01, 2013 19:50 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamknęłam na prośbę Założycielki.
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia]