Jaka duza, a miala byc tyci-tyci...
Czy bawi sie myszka? Ala mialam wyczucie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Helvti pisze:vip pisze:Mnie sie wydaje, że nie wszystkie filmy musza byc strasznie ambitne...
Kiedy mam ochotę, ogladam coś inteligentnego, a innym razem odmóżdżam się jakąs produkcją dla idiotów.
Aczkolwiek uważam, że w żaden sposób o mojej inteligencji to nie świadczy.
Kiedys pracowalam w wypozyczalni kaset video. Mialam klientke, ktora wypozyczala filmy do prasowania. Nie musialy byc intelygentne, tylko dobrze sie ogladac przy robocie
vip pisze:Helvti pisze:vip pisze:Mnie sie wydaje, że nie wszystkie filmy musza byc strasznie ambitne...
Kiedy mam ochotę, ogladam coś inteligentnego, a innym razem odmóżdżam się jakąs produkcją dla idiotów.
Aczkolwiek uważam, że w żaden sposób o mojej inteligencji to nie świadczy.
Kiedys pracowalam w wypozyczalni kaset video. Mialam klientke, ktora wypozyczala filmy do prasowania. Nie musialy byc intelygentne, tylko dobrze sie ogladac przy robocie
Cześć, Alu.
No właśnie o to mi chodzi, niektóre filmy sie oglada, a na niektóre mozna sie po prostu gapic i tyle.
Alu, Kresia naprawde jest malutka, nie wiem, czemu tak wyszło, na tych ostatnich zdjęciach tak sie wyciągnęła koło Plamisia, może dlatego.
A czy bawi sie myszką...no cóż, może odpowiem tak, myszka jest juz pozbawiona pewnej części ciała.
Karolek(ona) pisze:ładny dywanik mają piecuchy
Ringo nie zjadł go jeszcze?
kocurzyca41 pisze:Ale vipki śliczniaste....Dziewczynki całusy ślą dla najstarszego....
Karolek(ona) pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=149727
maueczarne pisze:Piękne piecuchy![]()
Najmłodsza to ta kotka z obrażoną miną, którą pokazywałaś na wątku LT?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 34 gości