Caragh pisze::ryk:![]()
Nie turlaj się...Przecież się nie bałam...Tylko akcja mnie wciungła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Chodzi mi o to, że to jest tylko i wyłącznie siekanka.. obrzydliwa, i tak naprawę nudna. Jak lubisz ekstremę, to obejrzyj sobie Ludzką stonogę..
kocurzyca41 pisze:Nie oglądałam...Wrażenie na mnie zrobiły dwa psychologiczne...Krąg i Kolekcjoner kości...Bardzo lubię taki rodzaj filmów.
kalair pisze:vip pisze:kalair pisze:Piła???![]()
No to mnie zaskoczyłaś.. Jednak wolę hmm...bardziej inteligentne filmy.
Oglądałam pierwszą, i fragment drugiej.
Cześć, Bożenko![]()
A czemu?
Inteligentne filmy swoja drogą, ale jak już horror nie jest w stanie mnie przestraszyc, to niech tam chociaz bedzie dużo krwi i flaków![]()
.
Chodzi mi o to, że to jest tylko i wyłącznie siekanka.. obrzydliwa, i tak naprawę nudna. Jak lubisz ekstremę, to obejrzyj sobie Ludzką stonogę..
Caragh pisze:kalair pisze:Chodzi mi o to, że to jest tylko i wyłącznie siekanka.. obrzydliwa, i tak naprawę nudna. Jak lubisz ekstremę, to obejrzyj sobie Ludzką stonogę..
HahahaCiekawe ten tytuł wytrzasłaś
![]()
Ja nic nie mówię
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:vip pisze:kalair pisze:Piła???![]()
Cześć, Bożenko![]()
A czemu?
Inteligentne filmy swoja drogą, ale jak już horror nie jest w stanie mnie przestraszyc, to niech tam chociaz bedzie dużo krwi i flaków![]()
.
Chodzi mi o to, że to jest tylko i wyłącznie siekanka.. obrzydliwa, i tak naprawę nudna. Jak lubisz ekstremę, to obejrzyj sobie Ludzką stonogę..
Tego nie da się oglądać...Nawet ja nie mogłam...Na żywo lepiej by mi szło...
Caragh pisze:Ja widziałam Stonogę 1 i 2. 2 jeszcze ekhem ciekawsza
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Nie oglądałam...Wrażenie na mnie zrobiły dwa psychologiczne...Krąg i Kolekcjoner kości...Bardzo lubię taki rodzaj filmów.
a Odkupienie widziała ??
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:vip pisze:kalair pisze:Piła???![]()
Cześć, Bożenko![]()
A czemu?
.
Tego nie da się oglądać...Nawet ja nie mogłam...Na żywo lepiej by mi szło...
![]()
![]()
![]()
vip pisze:Mnie sie wydaje, że nie wszystkie filmy musza byc strasznie ambitne...
Kiedy mam ochotę, ogladam coś inteligentnego, a innym razem odmóżdżam się jakąs produkcją dla idiotów.
Aczkolwiek uważam, że w żaden sposób o mojej inteligencji to nie świadczy.
vip pisze:Mnie sie wydaje, że nie wszystkie filmy musza byc strasznie ambitne...
Kiedy mam ochotę, ogladam coś inteligentnego, a innym razem odmóżdżam się jakąs produkcją dla idiotów.
Aczkolwiek uważam, że w żaden sposób o mojej inteligencji to nie świadczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 50 gości