Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska. Dołącz do nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 08, 2013 12:27 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Staram się , staram :mrgreen:
Gorzej, że nie wszystko zależy ode mnie, ale jakoś to będzie :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto sty 08, 2013 13:30 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

A co tu tak wesoło? :twisted:

Słuchajcie, chyba musimy przystopować z tymi adopcjami, bo jak tak dalej pójdzie, wszystkie się wyadoptują i co wtedy będziemy robić???
Taki żarcik :ryk:
A tak na poważnie, mam dobrą wiadomość: w chwili obecnej, nie ma w schronisku żadnego malucha. Najmłodsza (na moje oko) jest Lusia i mała grafitowa tri, które mogą mieć jakieś 8m-cy w porywach do roku. Ostatnie szczylki zostały wyadoptowane w weekend, w tym nasza mała "trójłapka"
:dance:

Dziś zawiozłam do schroniska ostatnie 3 styropianowe budki :ok:

Założyłam też na allegro konto TOZu - czekam na nadanie statusu charytatywnego. Będziemy mogli wystawiać cegiełki nie ponosząc kosztów. Komplet dokumentów do wysłania mam w ręku. Zgodę Przewodniczącej też.
Musimy pomyśleć, na co te cegiełki przeznaczyć - ja rozmawiałam wstępnie z Przewodniczącą o cegiełkach na testy FIV/FeLV, ale tak naprawdę możemy wystawiać na co będzie trzeba (mamy zielone światło).
Ostatecznie, będzie można też jakieś bazarkowe fanty wystawiać na allegro, jak się już tu nie sprzedadzą :ok:

I jeszcze jedno: dziś o 17.00 w Teleexpresie będzie puszczony kawałek teledysku nagranego w naszym schronisku :ok:

Aaaaa, i jeszcze drugie jeszcze jedno :mrgreen:
Mamy w końcu zgodę i pełną akceptację na zorganizowanie jakiegoś bardziej zorganizowanego wolontariatu (na miejscu) :mrgreen:
To teraz trzeba ustalić kiedy to spotkanie zrobić i do końca tygodnia poproszę w UM o druk plakatów o spotkaniu. Zrobiłam wstępny plakat, jak ktoś ma jakieś uwagi, to bardzo proszę pisać (więcej informacji oczywiście będzie na stronie i FB schroniska i TOZu): http://tinyurl.com/aoo3xj3
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto sty 08, 2013 13:54 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

O rany :roll:
jak nie będzie kotów to będziemy wozić krokodyle...
Tylko je nieco drożej wysprzedamy.

Ale tak poważnie, to teraz się dopiero zacznie...
Uuuuu i robotników cza do pracy.
Ku chwale kociastych :kotek: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sty 08, 2013 14:12 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Wspaniałe wiadomości, gratuluję :ok:

Bardzo dobry pomysł z Allegro. To możliwość zdobycia dodatkowych środków.
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 08, 2013 17:45 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

I jest! http://tinyurl.com/arjyjng
Chłopaki jak zwykle zrobili kawał dobrej roboty :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto sty 08, 2013 17:51 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Nowa_Sztno pisze:I jest! http://tinyurl.com/arjyjng

Wrzucę na FB na grupie Szczytna, ok?
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 08, 2013 17:58 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

po_prostu_kaska pisze:

Wrzucę na FB na grupie Szczytna, ok?

No pewnie! :1luvu:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto sty 08, 2013 18:10 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Nie wiem co powiedzieć, wzruszyłam się :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto sty 08, 2013 18:43 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Ech, a ja w ogóle się zbeksowałam :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sty 08, 2013 18:50 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Heh, no teledysk miał być poruszający :)
Najlepiej wypadła sunia, która tak łapkami macha, żeby ją wypuścić. To domowa sunia, jednego z członków zespołu. Specjalnie ją zamknęli na chwilę, żeby dramatyzmu dodać :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto sty 08, 2013 19:30 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Biedna psina.....wyobrażam sobie jej stres :(
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto sty 08, 2013 19:46 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Nie Evo, ona się nie stresowała, bo ona bywa tam często i czuje się jak u siebie, wierz mi :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto sty 08, 2013 20:07 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Nowa_Sztno pisze:Aaaaa, i jeszcze drugie jeszcze jedno :mrgreen:
Mamy w końcu zgodę i pełną akceptację na zorganizowanie jakiegoś bardziej zorganizowanego wolontariatu (na miejscu) :mrgreen:
To teraz trzeba ustalić kiedy to spotkanie zrobić i do końca tygodnia poproszę w UM o druk plakatów o spotkaniu. Zrobiłam wstępny plakat, jak ktoś ma jakieś uwagi, to bardzo proszę pisać (więcej informacji oczywiście będzie na stronie i FB schroniska i TOZu): http://tinyurl.com/aoo3xj3

To ja się piszę na honorowego wolontariusza zza siedmiu gór, zza siedmiu pól, zza siedmiu lasów... do robienia plakatów, do szukania domów dla ślepaczków, DT dla pozostałych (przypomniało mi się, że muszę się komuś przypomnieć!) i ogólnie akcji propagandowych na FB :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto sty 08, 2013 20:09 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Kto to jest? Kto ich zna? Może zechcieliby zrobić coś dla ślepaczków? 8O (ja się tak wtrącam z moim interesem dla dobra ogólnego :wink: )
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto sty 08, 2013 20:11 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

ewexoxo pisze:
Nowa_Sztno pisze:Aaaaa, i jeszcze drugie jeszcze jedno :mrgreen:

To ja się piszę na honorowego wolontariusza zza siedmiu gór, zza siedmiu pól, zza siedmiu lasów... do robienia plakatów, do szukania domów dla ślepaczków, DT dla pozostałych (przypomniało mi się, że muszę się komuś przypomnieć!) i ogólnie akcji propagandowych na FB :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]