Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alienor pisze:Agnesko - wpisz to na tamten wątek, jemu i tak niedługo stuknie setkaWłaśnie po to on służy - by się pośmiać z głupoty niektórych ale i jako wsparcie moralne - że to nie tylko do Ciebie dzwonią takie bezmózgi. Co powiesz na panią, która chciała odbierać kociaka 3-miesięcznego z pudełkiem po sandałkach dla 3-letki jako transporterkiem? A przez telefon brzmiała sensownie. I tradycyjnie "córeczka będzie płakać, ona tak chciała kotka" a ja: "targ jeszcze otwarty, mają tam te kotki na baterie - na pewno zmieści się do pudełeczka
".
ManfredkotTusi pisze:W sobotę jadę po Tigrę.![]()
(...)
Czy wszystkie koteczki wolą facetów? Bo jak mi "starego" bardziej pokocha to się zaszczelę. Luśka woli "starego" niż mnie, Maniuś woli mnie.
MB&Ofelia pisze:Alienor pisze:Agnesko - wpisz to na tamten wątek, jemu i tak niedługo stuknie setkaWłaśnie po to on służy - by się pośmiać z głupoty niektórych ale i jako wsparcie moralne - że to nie tylko do Ciebie dzwonią takie bezmózgi. Co powiesz na panią, która chciała odbierać kociaka 3-miesięcznego z pudełkiem po sandałkach dla 3-letki jako transporterkiem? A przez telefon brzmiała sensownie. I tradycyjnie "córeczka będzie płakać, ona tak chciała kotka" a ja: "targ jeszcze otwarty, mają tam te kotki na baterie - na pewno zmieści się do pudełeczka
".
Hmmm, moja Ofelia pierwszą podróż odbyła w pudełka do butach. I to nie sama, w pudełku siedziała jeszcze jej siostra. Fakt, że pudełko nie było maleńkie, wlazły bez trudu i jeszcze był luz, tym niemniej było to pudełko po butach. A siostra Ofelii pojechała do nowego domku w kartoniku z zoologa - ale do przenoszenia papug i chomików.
Monika_Krk pisze:PS Wymyśliłam kolejne znaczenie dla TŻ- Tymczas Życiowy
ManfredkotTusi pisze:W sobotę jadę po Tigrę.![]()
Jakie To piękne jest na tym zdjęciu.
Czy wszystkie koteczki wolą facetów? Bo jak mi "starego" bardziej pokocha to się zaszczelę. Luśka woli "starego" niż mnie, Maniuś woli mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 23 gości