Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 22:55 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Żadnej szansy jej nie dałam, straszliwie mi było źle, że wylądowała w schronie, ale nie miałam kompletnie co z nią zrobić przed wyjazdem... tym bardziej kamień mi spadł z serca, że tak szybko trafiła do Ciebie :)

Podrosła, podrosła :) Może kiedyś uda się zrobić zdjęcie z wystawionym języczkiem? :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon sty 07, 2013 22:56 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Dałaś tyle ile mogłaś, lepszy schron niż z powrotem ulica :ok:
jo.anna

Post » Pon sty 07, 2013 22:58 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Liwia_ pisze:Żadnej szansy jej nie dałam, straszliwie mi było źle, że wylądowała w schronie, ale nie miałam kompletnie co z nią zrobić przed wyjazdem... tym bardziej kamień mi spadł z serca, że tak szybko trafiła do Ciebie :)

Podrosła, podrosła :) Może kiedyś uda się zrobić zdjęcie z wystawionym języczkiem? :)

Liwia co Ty wygadujesz ...zrobilas ile moglas..poruchawa na forum podziałała :):):):)
agula76

Post » Pon sty 07, 2013 23:04 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

agula76 pisze:
Liwia_ pisze:Żadnej szansy jej nie dałam, straszliwie mi było źle, że wylądowała w schronie, ale nie miałam kompletnie co z nią zrobić przed wyjazdem... tym bardziej kamień mi spadł z serca, że tak szybko trafiła do Ciebie :)

Liwia co Ty wygadujesz ...zrobilas ile moglas..poruchawa na forum podziałała :):):):)

Święta racja ! :ok:
jo.anna

Post » Pon sty 07, 2013 23:17 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Najważniejsze, że mała jest już bezpieczna i szczęśliwa, to naprawdę świetny kot - ufny, kochany i (przynajmniej u mnie ;) ) bardzo, bardzo grzeczny :)

Liwia_

Post » Pon sty 07, 2013 23:20 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

z tą grzecznością bym polemizowała :mrgreen: ale radochy jest z tego co niemiara :mrgreen:
jo.anna

Post » Pon sty 07, 2013 23:24 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Wiesz jak to jest na samym początku, gdy kot trafia do domu - przeważnie nie od razu pokazuje prawdziwe oblicze ;)

Liwia_

Post » Pon sty 07, 2013 23:27 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

hehe, wiem;) aż boję się pomyśleć co będzie jak Milcia się na dobre zadomowi...Laki już przed nią zwiewa, a jest praktycznie 2 razy większy :mrgreen:
jo.anna

Post » Wto sty 08, 2013 0:20 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

jo.anna pisze:Dałaś tyle ile mogłaś, lepszy schron niż z powrotem ulica :ok:

Zwłaszcza nasz schron:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto sty 08, 2013 8:24 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Lidka pisze:
jo.anna pisze:Dałaś tyle ile mogłaś, lepszy schron niż z powrotem ulica :ok:

Zwłaszcza nasz schron:))

no Lidziu musze przyznac Ci racje ...schron super...jak miałam opinie o schronach- omijac i nie daj Boże nie dawac zwierzaka do schronu ...to ten schron jest na prawde wyjątkowy ...

Mała mnie oprowadzila wszystko pokazala...tam zwierząta maja na prawde godne warunki ...a jaki wybieg 8O 8O 8O

ale domek ...to domek :1luvu:
agula76

Post » Wto sty 08, 2013 11:44 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

no, nie da się ukryć ,że warunki ,,mieszkaniowe,, mają u nas koty bardzo dobre i miski zawsze pełne
ale...
to zawsze tylko schron, depresja zwierząt, wredne choróbska, leczenia w zakresie podstawowym
do domu ma się to maaaxxxxxx daleko

pozdrawiam ze Śląska
kocyki mogą byc schroniskowe,opatulałam transporter, do srodka tez dawałam
nie trzeba zwracać, nie pierzemy ich ,sa jednorazowe, za duze niebezpieczenstwo, ze z czegos sie nie dopiorą
przynależą się konkrenemu kotu :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto sty 08, 2013 22:32 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Jutro jadę z Milką do weta. Kicha ost od czasu do czasu a dziś zakaszlała, ale tak, że myślałam, że zwymiotuje. Poza tym wszystko z nią ok, bawi się ciągle, apetyt ma, ale wolę dmuchać na zimne, jak będzie wszystko ok, to szczepię.
jo.anna

Post » Pon sty 14, 2013 0:55 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

czy wykastrowany kot może zakochać się w wysterylizowanej kotce ??? otóż wygląda na to, że może :mrgreen: Laki namiętnie myje Milkę, ona kokietka udaje, że jej się to nie podoba, podgryza go i dręczy a on ze stoickim spokojem godzi się na to, podąża za nią tęsknym wzrokiem, obserwuje z ukrycia i czeka na odwzajemnienie uczucia.... :ryk:
jo.anna

Post » Pon sty 14, 2013 1:05 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Przepraszam, że się wcinam ale chyba ktoś potrzebuje pomocy
Może zajrzą tu warszawianki
viewtopic.php?uid=37079&f=13&t=149830&start=0
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Pon sty 14, 2013 1:15 Re: Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

:( ehhh, trzeba się sprężyć i ruszyć
jo.anna

[poprzednia][następna]