Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 06, 2013 12:59 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Kinnia pisze:Obydwa są cuuuuudne. U Figaro charakterek jest co prawda coraz mnie "cudny". Ostatnio wołamy na niego Zbój.

To robi sie coraz bardziej podobny do Złosia ^6 On to jest łobuziak straszny :P:P

edit:

Obrazek
ze względu na to ze poduszka zrobiła sie za krótka Zloś dostał kołderke ktora kiedyś była becikiem :)

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Nie sty 06, 2013 14:58 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:
MaryLux pisze:Koffam Złosia

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Inuś a moja duża powiedziała że w przyszłości to ona chce mieć czarną koteczkę^^Może wtedy Cię ukradniemy?
Złoś

edit:

Znalazłam w necie fajny przepis na krążki cebulowe w panierce...I właśnie skończylam eksperymentować i powiem Wam że pychotka :))
JAk by ktoś Chciał to mogę wrzucić przepis:)

To ja już lecę!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 06, 2013 15:51 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:
Kinnia pisze:Obydwa są cuuuuudne. U Figaro charakterek jest co prawda coraz mnie "cudny". Ostatnio wołamy na niego Zbój.

To robi sie coraz bardziej podobny do Złosia ^6 On to jest łobuziak straszny :P:P

edit:

Obrazek
ze względu na to ze poduszka zrobiła sie za krótka Zloś dostał kołderke ktora kiedyś była becikiem :)

To się Złosio wyluzował :ok: :ryk:
Coś czuje że ta kołderka tez niedługo sie skurczy :mrgreen:
Ach te kocury tak szybko rosną :D
Mój Pysionek tez sie wielki robi a takie to małe było, kuleczka na jednej ręce sie mieściła. A teraz jak go podnosz to oczy mi wychodzą na wierzch :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie sty 06, 2013 15:58 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:
Lilka Mrau pisze:

edit:

Obrazek

To się Złosio wyluzował :ok: :ryk:
Coś czuje że ta kołderka tez niedługo sie skurczy :mrgreen:
Ach te kocury tak szybko rosną :D
Mój Pysionek tez sie wielki robi a takie to małe było, kuleczka na jednej ręce sie mieściła. A teraz jak go podnosz to oczy mi wychodzą na wierzch :ryk:

Tiaaa.. wyobraz sobie jak ostatnio wyszlam do cioci na imienino urodziny to wzielam go ze soba , szelki smycz i...zawiniety w kocyk :P:P Wiem jestem nawiedzona:P Ale deszczyk kropił ^^ Przynajmniej tak na mnie ludzie patrzyli .Po dotarciu na miejsce myslalam ze mi rece odpadna:P Bo dzwigać takie 4,5 kg to juz nie jest tak łatwo :P:P

Lilka Mrau

Post » Nie sty 06, 2013 16:26 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Pysio lubi naprzykład tak nad ranem czyli czawarta albo piata godzina wskakiwać do nas na łóżko.
Ale nie w nogi w żadnym wypadku. On wskakuje na poduszke. I rozwala tą swoją wielką dupkę na mojej głowie zazwyczaj.
Albo lubi sobie po nas pochodzic coby najlepszą pozycję do spania znaleźć. I jak nie wskoczy na brzuch albo na klatkę piersiową aż dech zapiera :mrgreen: Albo stanie łapką na żebro albo udepcze w cycka :evil:
Jest super poprostu :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie sty 06, 2013 16:31 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:Pysio lubi naprzykład tak nad ranem czyli czawarta albo piata godzina wskakiwać do nas na łóżko.
Ale nie w nogi w żadnym wypadku. On wskakuje na poduszke. I rozwala tą swoją wielką dupkę na mojej głowie zazwyczaj.
Albo lubi sobie po nas pochodzic coby najlepszą pozycję do spania znaleźć. I jak nie wskoczy na brzuch albo na klatkę piersiową aż dech zapiera :mrgreen: Albo stanie łapką na żebro albo udepcze w cycka :evil:
Jest super poprostu :evil:

Hhahah wyobrazam to sobie:)) Kawał kota :P

Lilka Mrau

Post » Pon sty 07, 2013 22:38 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:

edit:

Obrazek

Pewnie Duża skróciłaś okno....może jakaś domurowana ścianeczka, hę? :mrgreen:
Złoś po długości z wyciągnietymi łapciami ma wyrażnie za ciasno: :ryk: :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pon sty 07, 2013 23:29 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:
edit:

Obrazek

No panisko z niego rośnie. :D Niedługo będzie musiał dostać Waszą kołdrę, a nie jakąś tam dziecięcą... :ryk:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Pon sty 07, 2013 23:35 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

solarie pisze:
Lilka Mrau pisze:
edit:

Obrazek

No panisko z niego rośnie. :D Niedługo będzie musiał dostać Waszą kołdrę, a nie jakąś tam dziecięcą... :ryk:

No i łóżko też może podprowadzić :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon sty 07, 2013 23:38 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:
solarie pisze:
Lilka Mrau pisze:
edit:

Obrazek

No i łóżko też może podprowadzić :mrgreen:

A Lilka zajmie parapet, tak? :ryk: W sumie Złosiowi taka wymiana by pasowała bez wątpliwości, ale nie wiem co na to Lilka i jej TŻ. :mrgreen:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Wto sty 08, 2013 0:03 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Chyba ciężko będzie Im się na parapecie zmieścić :mrgreen:
Ale ile miejsca na podłodze będą mięć :ok: :mrgreen: W
Obrazek

agusialublin

Post » Wto sty 08, 2013 6:56 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

bosz, jakie plany snują :roll:

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Wto sty 08, 2013 17:51 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

"Maleństwo" pójdzie spać na łóżeczku a Duzi na foteliki :ryk:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto sty 08, 2013 18:26 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Hihhihih Ja nie miała bym nawet nic przeciwko gdyby spał z nami :)) Ale on raczej śpi pod łóżkiem , czasem w nogach u młodego , a ostatnio zdarza mu sie nawet u nas w nogach. Wciągu dnia sypia na parapecie , na kanapach , w legowiskach itp .Ale to wciąż nie jest kociak przytulak .

Dziś doszedł TOTW :) Złosio zadowolony . Na dodatek poleciłąm TOTW cioci dla jej psa, i dzis powiedziała że pies był baardzo zadowolony :))

Lilka Mrau

[poprzednia][następna]