Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 06, 2013 18:06 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Łał ale cudo śpi na wątku. No i bure oczywiście. Cudnie bure. 8)
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie sty 06, 2013 18:12 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

.... (tutaj był tekst ale ocenzurowałam go więc zniknął). Napisałam piękne ogłoszenie dla Coco. Przez 2 godz. 40 min (jogurcik domowy dojrzał w tym czasie) udało mi się zamieścić tylko 10 ogłoszeń. To "droga przez mękę". sztuk 10 egzemplarzy 10. Ja nie jestem genialna w matrix ale ułomna też nie jestem. Straszne. Będę zamieszczać po 10 dziennie. Trudno.
Obrazek

Kinnia

Post » Nie sty 06, 2013 18:15 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Chyba cała Polska dzisiaj sina i deszczowo-śnieżna. Ale ja cieszę się, że nie ma mrozów. U mnie też cała chałupa śpi. Łącznie z małżonkiem hihihih.

Pokażę futra. tzn zdjęcia. bo się naumiałam :mrgreen:

Obrazek

Na imię mam Milka i wcinam (ja tylko próbuję) dużej szarlotkę. Sama sobie dużego znalazłam w piwnicy. Wiedziałam za kim iść. Wiedziałam, że pomoże.

Obrazek
To ja Myszka. Czasami lubię nastraszyć dużą, a czasami śpię słodko.

Obrazek
A to my: Coco (po prawej), Chanel (po lewej) i Prada (leżę !)

Obrazek
To ciocia Bafii, mama tych 3 ze zdjęcia. C.D.N.
Ostatnio edytowano Pon sty 28, 2013 19:30 przez Kinnia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinnia

Post » Nie sty 06, 2013 19:29 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

cdn.

Obrazek
A to jest jeden z braci Myszki, Dyzio.

Obrazek
A to jest Hyzio, on ma już swój własny domek. Podobno tam mieszka jeszcze taki co nazywa się Buszek

Zdjęć Zyzia (aktualnych) nie ma. Duża mówi, że opracowała już chytry plan i zobaczymy kto jest sprytniejszy. Ona czy on. Poczekam. Cierpliwie poczekam bo to może "chwilę" potrwać.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
A to jestem ja - Figaro. Kiedyś mówili na mnie anatomiczny ale nie bardzo pamiętam ten czas. Było ze mną bardzo źle. Ale teraz czuję się dobrze i bawię, bawię, bawię. Chociaż od pewnego czasu wołają na mnie Zbój. Ciekawe dlaczego?

CDN.
Figaro
Ostatnio edytowano Pon sty 28, 2013 19:36 przez Kinnia, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Kinnia

Post » Nie sty 06, 2013 21:39 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Kinnia pisze:cdn.

Obrazek
A to jest jeden z braci Myszki, Dyzio.

Obrazek
A to jest Hyzio, ona ma już swój własny domek. Podobno tam mieszka jeszcze taki co nazywa się Buszek

Zdjęć Zyzia (aktualnych) nie ma. Duża mówi, że opracowała już chytry plan i zobaczymy kto jest sprytniejszy. Ona czy on. Poczekam. Cierpliwie poczekam bo to może "chwilę" potrwać.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
A to jestem ja - Figaro. Kiedyś mówili na mnie anatomiczny ale nie bardzo pamiętam ten czas. Było ze mną bardzo źle. Ale teraz czuję się dobrze i bawię, bawię, bawię. Chociaż od pewnego czasu wołają na mnie Zbój. Ciekawe dlaczego?

CDN.
Figaro

OO jaaa ale tan Figaro cuuudnyyy!!! kurcze pieknie włochaty ..Zakochałam się !!!!!!!

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Nie sty 06, 2013 22:49 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

faktycznie futrzasty jest nieco i zbójowaty też niestety. Jeśli Złoś ma podobnie to współczuję bo jest większy od Figo. Niestety podejrzewam, że jednemu i drugiemu wszystko będzie "uchodzić na sucho".
Obrazek

Kinnia

Post » Nie sty 06, 2013 22:55 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Jasne że tak - "bo on taki biedny" i "bo on nie chciał" :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 07, 2013 9:03 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Kinnia pisze:faktycznie futrzasty jest nieco i zbójowaty też niestety. Jeśli Złoś ma podobnie to współczuję bo jest większy od Figo. Niestety podejrzewam, że jednemu i drugiemu wszystko będzie "uchodzić na sucho".

Hhahaha to fakt :))
Figuś jest tak śliczny że normalnie gdybym tylko mogła to bym Ci go skradła:P:P

Lilka Mrau

Post » Pon sty 07, 2013 9:43 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Kinnia cudne te twoje kociaki :-)
No a burasy są booskie - ja też jednego mam, dzisiaj lekko nietomna jestem w pracy bo właśnie mój burasek stwierdził, że pośpiewa sobie a co mu tam ;-) a że to koło 4 nad ranem było wcale mu nie przeszkadzało ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sty 07, 2013 18:45 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

mawin tak jak bym znała tą godzinę z różnych odgłosów i różnych takich. Stan wątpliwej przytomności ciała i umysłu z powodu rzeczonych odgłosów również jest mi jakoś dziwnie znany :twisted: . A przedstawione kocio to tymczasy, z wyjątkiem Figaro - właśnie teraz gdy piszę zostałam "oświecona" przez męża, że mamy czwartego rezydenta 8O (zaglądał gdy pisałam) 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
No, to pozostałych rezydentów wypadało by też pokazać. Muszę pogadać z nim. To ja tez chcę kocio, co on sobie myśli. Przepraszam ale idę odbywać rozmowy i chyba nie będa to negocjacje pokojowe. :twisted:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon sty 07, 2013 18:49 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Czyli Figaro ma domek u was ale fajnieeee:) On jest przecudny ! Też bym go juz nie oddała :P:P

Lilka Mrau

Post » Pon sty 07, 2013 21:30 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Kinnia pisze: A przedstawione kocio to tymczasy, z wyjątkiem Figaro - właśnie teraz gdy piszę zostałam "oświecona" przez męża, że mamy czwartego rezydenta 8O (zaglądał gdy pisałam) 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
No, to pozostałych rezydentów wypadało by też pokazać. Muszę pogadać z nim. To ja tez chcę kocio, co on sobie myśli. Przepraszam ale idę odbywać rozmowy i chyba nie będa to negocjacje pokojowe. :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: się uśmiałam
No to teraz musisz nam resztę rezydentów pokazać, a Figaro to spryciaż ;-) już sobie świetny domek znalazł :twisted:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto sty 08, 2013 15:34 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

cudne buraski .....zadomki dla nich :ok: :ok: :ok:

gabi4611

Od: Pon gru 03, 2012 15:17

Post » Wto sty 08, 2013 17:11 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Żeby te domki jeszcze je chciały? Na razie nikt nie dzwoni, nie pyta, nie pisze, nie......
Wczoraj cierpliwie wstawiałam znów ogłoszenia, ale to jest okropne. Wiesza się, wywala z systemu, nie idzie zalogować się i nie wiadomo dlaczego bo błędu nie pokazuje. Szlak mnie trafi po prostu. Cierpliwości mi brak. Albo to frustracja po prostu. Biorę się za wstawianie bo jeszcze ma trochę "pracy domowej" do której brak danych :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Kinnia

Post » Śro sty 09, 2013 20:27 Re: NIKT NIE KOCHA BURASKÓW a my chcemy do domkuuuuuuuu

Rozmowy z małżonkiem dały efekt w postaci całkowitego barku efektu ...... pożądanego. Generalnie Figaro -męża zdaniem- ma status rezydenta. I tyle. Ten typ jak sobie coś "uroi" to koniec. Kiedyś schował kota (Małą Damę vel Wiewiórkę) w łazience po przeciwnej stronie domu niż było wejście, nie wpuścił ludzi na posesję (nie odblokował domofonu) i "bardzo grzecznie" przez balkon na półpiętrze oznajmił, że kota już nie ma (ludzie byli umówieni). Jak się pokapowałam było po wszystkim. Czarna, filigranowa kociczka jest z nami od 12 lat. Tyle.

Wstawiam cierpliwie ogłoszenia. To może zabić.

I o najważniejszym bym zapomniała. Wczoraj Blue (niesamowita dziewczyna, której jestem bardzo, bardzo, bardzo wdzięczna) była na wizycie pa u Hyzia w jego nowym domku. Hura! Mówiła, że domek jest niesamowity, że dawno już nie była w tak dobrym domku, Duży zapatrzony w obydwa kocio. I w ogóle. Hura!

Oby reszta futerek w końcu znalazła swoich Dużych.
BUUUU Idę płakać bo zakochałam się w rudym Rudolfie (tym od dziecka z białaczką) jego wyraz pysia ........... To niesprawiedliwe.
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]