Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:cdn.
A to jest jeden z braci Myszki, Dyzio.
A to jest Hyzio, ona ma już swój własny domek. Podobno tam mieszka jeszcze taki co nazywa się Buszek
Zdjęć Zyzia (aktualnych) nie ma. Duża mówi, że opracowała już chytry plan i zobaczymy kto jest sprytniejszy. Ona czy on. Poczekam. Cierpliwie poczekam bo to może "chwilę" potrwać.
A to jestem ja - Figaro. Kiedyś mówili na mnie anatomiczny ale nie bardzo pamiętam ten czas. Było ze mną bardzo źle. Ale teraz czuję się dobrze i bawię, bawię, bawię. Chociaż od pewnego czasu wołają na mnie Zbój. Ciekawe dlaczego?
CDN.
Figaro
Kinnia pisze:faktycznie futrzasty jest nieco i zbójowaty też niestety. Jeśli Złoś ma podobnie to współczuję bo jest większy od Figo. Niestety podejrzewam, że jednemu i drugiemu wszystko będzie "uchodzić na sucho".
Kinnia pisze: A przedstawione kocio to tymczasy, z wyjątkiem Figaro - właśnie teraz gdy piszę zostałam "oświecona" przez męża, że mamy czwartego rezydenta(zaglądał gdy pisałam)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, to pozostałych rezydentów wypadało by też pokazać. Muszę pogadać z nim. To ja tez chcę kocio, co on sobie myśli. Przepraszam ale idę odbywać rozmowy i chyba nie będa to negocjacje pokojowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości