Rzadko ostatnio piszę, Kasiu...kociaste chore, bezdomna kotka znikła... Ale jestem i czytam cały czas .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
kropkaXL pisze:Wiem Gosiaczku-czytam..... U mnie tez kociaste chorują, zero adopcji.........
Wypuszczałam- źle, bo Zosia i Punio sie zatruli. Zamknęłam w domu- tez źle, bo dopiero sie wszystkie posypały! Sama już nie wiem, Kasia .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Witam się i biegnę nadrabiać zaległości w czytaniu.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq
Kasieńko kochana, przybywam, doczytuję i ręce mi opadają Co za nieodpowiedzialny potwór z tej pani Myślę sobie, że warto powtórzyć serię ogłoszeń robionych przez Zosię, to złoty człowiek, więc na pewno się zgodzi. My z Lalkiem też nadal czekamy... Kasieńko, ściskam Cię calym sercem i przesyłam ciepłe myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Asieńko-ogłoszenia Zosieńki sa aktualizowane i aktualne cały czas! Na temat pani nie bedę się wypowiadała, bo słów mi po prostu brak..... Dziewuszki kochane-na dzień dzisiejszy potrzebne są tylko domki, a tych brak-dzięki pomocy kochanych dziewczyn mam ogłoszenia, tylko niestety nie ma chętnych.No cóż-czekamy, czekamy, bo co innego nam pozostało? Ja niestety nadal słaba jak żaba zimą jestem, ale trwam. Dziękuję Wam za chęć pomocy kochane!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dziewczyny ja będę jak zdarta płyta , ale powtórzę tutaj znów: zróbmy wszystkie pozytywną wizualizację tzn. wyobraźmy sobie, że WSZYSTKIE tymczasowe kicie z tego wątku, są już w nowych fajnych domach. Każda kiedy ma czas 1 minuta pracy z wyobraźnią. I uwaga, nie - że znajdą dopiero, ale JUŻ SĄ w nowych fajnych domkach Wierzcie, nie wierzcie - szamańskie metody pomagają, a w grupie działają silniej Dla niedowiarków argument : niczym nie ryzykują , a pomóc mogą
No to ja zaczynam
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq