Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 06, 2013 20:39 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Piękny ten alergen-toczka w toczke jak moja Bella!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 06, 2013 20:47 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Zaczął uczulać po około 2 latach od śmierci swojej Dużej. :evil:
Dobrze, że nie mieszkam w USA. Czasami też bym użyła broni
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie sty 06, 2013 21:32 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Niestety, alergenów coraz więcej :( To najprostszy sposób, nie trzeba się tłumaczyć. Po prostu, uczulenie i już, nie mogę. Co tam kot ... Podli ludzie :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 07, 2013 16:25 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Podrzucę, bo nikt nie zauważa :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon sty 07, 2013 17:19 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Odezwała się do mnie Pani, która szuka swojego zaginionego kotka-tego z serduszkiem na piersiach-takim jak ma Timuś.
Napisałam posta na watku zgubione/znalezione

viewtopic.php?f=1&t=135270&p=9521100#p9521100

Może komus sie rzucil w oczy-okolice Jaktorowa, może Brwinów?-kocio jak kociatko był zabrany z rodzeństwem z cmentarza w Brwinowie w 2010 roku.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 07, 2013 17:33 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Pani zaproszona przeze mnie na forum-juz się zalogowała!!!!
Tak bym chciała, by odnalazła swojego kotka!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 07, 2013 17:37 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Oby się jej udało. :ok: :ok: :ok: :ok:

A ta od Timusia..masakra jakaś, ludzie sa naprawdę wstrętni. :?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 07, 2013 17:47 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Bardzo sie cieszę,że Timus do niej nie trafił-za chwile pewnie by sie znudził i tez by mu domu szukała, a mnie by zwodziła , albo nie odzywała się-los sam mi ją pokazał od prawdziwej strony-nie daj Boże, by jakis kot do niej trafił!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 07, 2013 17:57 Re: Kotomania XV-UWAGA NA A.M Z TARCHOMINA!!!!!!!

kropkaXL pisze:Za radą ASK@ nagłosnię sprawę kotki syjamki, której gloszenie znalazłam , szukając wiadomości o osobie, która chciala ode mnie adoptować Timusia i zamilkła.

Otóż pani, zamieszkała na Tarchominie, na ul Nowodworskiej(więcej danych na PW)skontaktowała się ze mną sms-owo,że podoba jej sie Timuś i chciałaby go adoptować. Wymieniłyśmy kilka maili i umówiłysmy sie na kontakt po 2 stycznia. Jako,że pani nie odezwała się , pomimo tego ze dzwoniłam, wysłałam sms-y i maila-postanowiłam wpisać w wyszukiwarke jej mail i co sie okazało?
pani na tym samym portalu, na którym meksykanka zamieściła ogłoszenie Timusia-na adopcje.org zamieściła ogłoszenie,że odda swoją kotkę do adopcji, w oczekiwaniu na akceptację jest jeszcze drugie ogłoszenie, juz z innym imieniem,ale dotyczy tej samej kotki

http://www.adopcje.org/adopcja80111.html

https://www.google.pl/search?q=mangel77 ... =firefox-a

Kotka syjamka, nie sterylizowana!!!!!
Dlatego juz wszystko jasne-nie bierze Timusia, bo liczyła,że do tego czasu pozbędzie się swojej kici! :evil:
Może ktoś wziąłby ja chociaz na tymczas?-szkoda malenkiej-swiat jej się zawali, a jeszcze jak trafi na psuducha to masakra! :cry: :cry: :cry:

I prośba:-jesli by ktos do kobiety dzwonił-proszę nie wspominać,że znalazł wiadomość na forum, tylko na adopcje.org i ze bierze nie na tymczas, tylko dla siebie, bo moze się okazac,że pani nie odda na tymczas

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 07, 2013 18:58 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Czytam , lecz nie piszę, bo bym bana za wulgaryzmy paskudne dostała :evil:

Kasiu a kontaktowałaś się z Anną Rylską? Jeśli chodzi o cmentarz w Brwinowie, właśnie ona ratuje tam koty. :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sty 07, 2013 19:00 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Tak-napisałam na tym wątku-bez odpowiedzi...
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 07, 2013 19:03 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Z tego co wiem,Ania ma coś bardzo nie tak z komputerem, nie wiem czy może wogóle wejść na Miau, ale widziałam ją ostatnio na Fb.
Może tam się z nią skontaktuj, jest u mnie w znajomych.

Edit: A wątek Ani jest tutaj viewtopic.php?f=1&t=134639&start=930
Nie było jej dosyć długo, więc musi mieć poważny problem z kompem.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sty 07, 2013 19:08 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Była na forum jak pisałam posta i długo potem.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sty 07, 2013 19:17 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Kasieńko, dobry wieczór :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sty 07, 2013 19:22 Re: Kotomania XV-UWAGA A.M Z TARCHOMINA! DT dla syjamki pls!

Witaj Gosieńko!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]