Moderator: Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Dużo tego i trochę trudno mi się zorientować jaka buteleczka i za ile.
Ciekawi mnie oferta z zapachem - Dolce&Gabbana – The One znalazłam coś takiego jak poniżej, ale czy to za 50 ml i jak to w butelce 5 zapachów
289 – Lancome – Magnifique - 55,20 ZŁ
W tej butelce 5 zapachów - każdy po 55,20 zł:
141 – Versace – Bright Crystal
142 – Christian Dior – Dior Addict
146 – Lacoste – Lacoste Pour Femme
147 – Dolce&Gabbana – The One
149 – Kenzo – Kenzo Amour
Dorota Wojciechowska pisze:Ja się zacytuję bo kurcze marnie to idzie (chyba za rozległa oferta albo co![]()
Ja bym się zdecydowała na tego Dolce Gabana - The One - ale mogę płacić dopiero po 20 -tym stycznia 2013 Lubię ten zapach na oryginał mnie nie stac a zaszaleje na imieninkii zobacze jak z trwałościa zapachu
Dorota Wojciechowska pisze:Dużo tego i trochę trudno mi się zorientować jaka buteleczka i za ile.
Ciekawi mnie oferta z zapachem - Dolce&Gabbana – The One znalazłam coś takiego jak poniżej, ale czy to za 50 ml i jak to w butelce 5 zapachów
289 – Lancome – Magnifique - 55,20 ZŁ
W tej butelce 5 zapachów - każdy po 55,20 zł:
141 – Versace – Bright Crystal
142 – Christian Dior – Dior Addict
146 – Lacoste – Lacoste Pour Femme
147 – Dolce&Gabbana – The One
149 – Kenzo – Kenzo Amour
ewagrz pisze: A czym się różnią perfumy damskie - Hot Collection 30ml nr 18, od perfum- Kolekcja Feromony też 30ml nr 18, oprócz ceny oczywiście. Nie umiem się w tym połapać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości