Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Dajcie tą informację do pierwszego postu i na FB.
Ode mnie poszło małe wsparcie.
issey32 pisze:To ja wrzucę w post na FB, a Mo-ty-lek może uzupełni w opisie wydarzenia.
MURKA DOSTANIE IMIĘ CHMURKA BO JEJ ŁATKI WYGLĄDAJĄ JAK CHMURKI NA JASNYM NIEBIE)
Widziałam na zdjęciach ten bród w chacie ale gdyby to było z tego powodu to zmyłoby się chociaz po częśc,i czego oczekiwałam kąpiąc wczoraj CHMURKĘ ... niestety nic nie ubyło żółtości. Mówię tak tylko abyście wiedzieli bo ja i tak bedę robić swoje i wyprowadzę ją nawet żeby miała jakieś kropluwy dostawac codziennie ale ona ma apetyt i dzisaj walnęla strasznie cuchnącą kupsko. Odezwę się jak cosik sie wyjaśni, poza tym CHMURKA sie mizia i chętnie przyjmuje pieszczoty po tułowiu ale boi się dotknięć wgłowę /myślę że ktoś ja zdzielił parę razy/
Bartosz Sowulewski na facebooku pisze:Nie mam możliwości, żeby wziąć do domu, ale mogę zaoferować karmę do 100 zł dla zwierzaka jeżeli ktoś ma dobre serducho i chciałby wziąć na dom tymczasowy ale nie ma pieniędzy na jedzenie.
wilhelm170 pisze:Nie wiem czy ta informacja jest wam do czegoś potrzebna ale jeżdżę co 2 tyg na trasie Lublin -Białystok przez Bielsk Podlaski Siemiatycze Międzyrzec.Jakby potrzebny był taki transport piszcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Sillka, Silverblue i 56 gości