[KONIEC] KONKURS SUPER FOTKA...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 9:52 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

To ja przed Morrisiastym się wytłumaczę, że w sobotę dokonałam wysyłki na adresy kociej służby, tzn.:

KITA-RZESZÓW
Petka
czarno-czarni
eplich
alessandra
Tysiek
morelowa
ewa_mrau

rysiu wczoraj dotarabaniliśmy łosobiście

Zostaje nam tylko jerzykowka, ale wiem, że są w życiu priorytety, to po prostu poczekamy, jak Asia będzie miała czas i możliwości i poda nam adres - to wyślemy.

Jednocześnie przepraszamy wszystkich jakbyśmy coś pokręcili.
Jesteśmy zamotani kotpletycznie a takie zadanko mogło przekroczyć nasze zdolności organizacyjne, a kocia ekipa skrutacyjna odmówiła pomocy.

Jakby co, proszę o uroczyste nakopanie mi do koofra
Ku chwale kociastych :kotek: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 07, 2013 11:24 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Dziękujemy meksykanko za zorganizowanie wszystkiego :1luvu: :1luvu:

A co do adresu jerzykowki to... przecież tajny agent Morris wie wszystko 8) Już wysyłam pw.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon sty 07, 2013 15:06 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

meksykanko, dziękuję za śliczności - już dotarły :1luvu:
Misio [*] 9.07.2021,Bąbel [*]1.03.2020, Weron [*] 31.12.2014,Tysia [*]13.11.13, Bazyl [*]06.07.13, Dasia (Dakota) [*]18.06.13, Leon [*]10.12, Gabriel [*]19.11.2011, Majki [*]01.06.2011

Tysiek

Od: Czw lut 07, 2008 7:35

Post » Pon sty 07, 2013 19:24 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

... tu Katarzyna Ślepa I herbu Piramowicz!
i ja też posłusznie donoszę, że prezenty dla Dużej i prześliczne filcowe kulki dla nas, dotarły!
ja, stado i nasza Duża przesyłamy podziękowanie i Nowo-Roczne buziaczki dla meksykanki!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon sty 07, 2013 21:33 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Jejku...dosżło :roll: :ok:

Przepraszam, że takie bele co, ale proszę to potraktować jako zaliczkę...
W następnym koTkursie ślepaczkowym obiecuję się poprawić.

Ku chwale kociastych :kotek: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sty 09, 2013 10:51 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

JAAA CIEEEE!!!!

ale cuda dostałam i jeszcze gratisek!!!
A kulki to już diabli wiedzą gdzie są... :twisted:

dziękuję z całego serca, piękne to wszystko!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sty 09, 2013 11:36 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Wczoraj odebrałam prezenty. BARDZO dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Biżuteria jest przepiękna, już z dumą noszę :wink: Natomiast kulki to najulubieńsza zabawka Raszida :)
Jeszcze raz wielkie dzięki :kotek:

eplich

Od: Sob lip 25, 2009 20:29

Post » Śro sty 09, 2013 12:06 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

czarno-czarni pisze:JAAA CIEEEE!!!!

szukaj pod lodówką :D jak nie będzie to przyjedź do mnie - u mnie są napewno pod lodówką :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro sty 09, 2013 13:59 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

ewexoxo pisze:
czarno-czarni pisze:JAAA CIEEEE!!!!

szukaj pod lodówką :D jak nie będzie to przyjedź do mnie - u mnie są napewno pod lodówką :mrgreen:

a ja ostatnio odsunęłam lodówkę i co tam znalazłam?
ano znalazłam, milion kapsli od... piwa!
kulki filcowe od meksykanki na szczęście się tam nie zmieszczą!
... mry!
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

ewa_mrau

Post » Śro sty 09, 2013 19:14 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

A te piwa to pewnie koty wypiły w ramach płukania nerek? :wink: :ryk:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 10, 2013 12:20 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

ewexoxo pisze:A te piwa to pewnie koty wypiły w ramach płukania nerek? :wink: :ryk:

... no jasne, kocich nerek!
... mry!

ewa_mrau

Post » Czw sty 10, 2013 12:24 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Tototo, ni ma co żartować.
Choroby nerek to poważna sprawa.
Lepsza profilaktyka.

To ja już rozumiem po co koty dobijają się tak do spiżarki...
Renifer tam piwo przechowuje.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw sty 10, 2013 12:29 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Do nas wczoraj Kotobus (tak, tak - tym razem wiózł poznańską kocią biedę do nowego życia :D Zosiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: ) odbierając kotulca podrzucił prezentów moc. Ale Meksyk :mrgreen: 8O :love: Naprawdę śliczne i czyniące ciepło na sercu - dziękujemy baaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piłeczki przypadły do gustu nie tylko kotom, nawet szalona Mela (psica) dołączyła do zabawy 8) Ależ się działo :D

Miłego płukania nerek wszystkim życzymy, w Poznaniu pogoda barowa 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 10, 2013 12:46 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Dziękuję za paczuszkę :1luvu:
Wszystko jest cudowne :ok:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw sty 10, 2013 13:09 Re: KONKURS SUPER FOTKA... Wybierz upominek za udział - str.

Nawiedziliśmy pocztę i odebraliśmy przesyłkę.
Upominki rewelacyjne. Potffory piłeczki dostaną jak wrócę do domku. Mnie się pyszczydełko uśmiecha bardzo, takie wszystko kolorowe.
Dziękujemy :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]