Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 06, 2013 22:09 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Lidka pisze:
Rudy Kotek pisze:
Neigh pisze:Kiedyś w opisie do jednej 'pani chętnej" napisałam, że kot jest kuwetkowy, nakolankowy i wybitnie miziasty........

I tu mam pytanie: jak znaleźć takiego kota? (takiego w typie Persony, albo kotkinsowej Fiony)

Zerknij do naszego katowickiego schronu na Milowickiej.
Jest tam piękny i wredny długowłosy:))
o taki
kocurek- 606/12
od 10 12 w schr
obserw do 24 12
Obrazek Obrazek

I wielkie kciuki za mamuśke z dziećmi:)

Mam taką teorię: kot wybiera sobie człowieka...i już!

Większość persów jest taka "kontaktowa inaczej", choć moja Amelka jest np.jeszcze inaczej...jest mniej godna, bardziej imprezowiczka.W związku z czym dziś ją gasiliśmy...ale ta historia znajdzie się na moim wątku.Tu nie miejsce.
Amci nic się na szczęscie nie stało.

Neigh nie ma wątku.Tzn nie mają jej koty.Tez żałuję.
Moj jest w podpisie- to trzecia część.Zawsze w piewrwszym poście wątku jest link do poprzedniego wątku (zwyczajowo 100 stron)
Poszukaj sobie jeszcze wątku "koty generalnie acz nie zawsze normalnie", było pięć edycji:)

To będzie pracowita noc dla Ciebie!!! :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie sty 06, 2013 22:18 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dziewczyny, wybaczcie, ale gdybyście widziały Stefankę...może jeszcze z niej będa koty ,ale byłby potrzebny cud.
Może się zdarzy...

kotkins

Post » Nie sty 06, 2013 22:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

OLABOGA! za cud :ok: . Trzymaj się Stefanko, mają być z ciebie koty! Z długim bardzo puszystym ogonem. I małym kochanym persowatym rozumkiem. I rozmruczanym gardziłkiem.
Szepnijcie Stefance na uszko, że ją wirtualnie kocham.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 06, 2013 22:35 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A coś jest dla Stefanki potrzebne? Jakieś odżywki, witaminy? Czy to ten stan kiedy tylko dobre fluidy można przesyłać? Przecież kilka dni temu miała jeszcze dobre wyniki. Coś się pogorszyło?

Cieszę się że Balbina i kociaki żyją. Chyba każdy dzień w tym przypadku zbliża do sukcesu.

Dziewczyny wyciągnęłyście te koty w ostatniej chwili.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Nie sty 06, 2013 22:42 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Kciuki i dobre myśli dla Stefanki :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Trzymaj się koteczko!
Ten ze schronu jest przecudny :love: :love: co za uroda i kolor!Taki niedobry kot z niego?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie sty 06, 2013 22:44 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Stefanka sie wygrzebie, ile razy mam to powtarzać........

Monika - nie mam swojego wątku - znaczy mam wiele - założonych z powodu tymczasa, jakiejś akcji itp. Ale swojego własnego nie prowadzę, bo mi się nie chce. Po ludziach chodzę i jak czuje potrzebę pisania to piszę, zwykle mnie nie wywalają...:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie sty 06, 2013 22:54 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Cóż- może sie nie znam na kotach jak Neigh,ale jako lekarz...jakos to słabo widzę.
Obym się myliła.

Takie nagłe spadki poziomu czerwonych krwinek zdarzaja się w chorobach nowotworowych.Oby nie.

Stafanka zajęła się pani, ktora jest specjalistką od takich bied.Jesli coś będzie potrzebne -damy znać.

kotkins

Post » Nie sty 06, 2013 22:57 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Cóż- może sie nie znam na kotach jak Neigh,ale jako lekarz...jakos to słabo widzę.
Obym się myliła.

Takie nagłe spadki poziomu czerwonych krwinek zdarzaja się w chorobach nowotworowych.Oby nie.

Stafanka zajęła się pani, ktora jest specjalistką od takich bied.Jesli coś będzie potrzebne -damy znać.

Kotkins to nie kwestia "znania się " tylko wiary. Ja po prostu nie poddaję pewnych spraw w wątpliwość. Wizualizacja proszę pani doktor. Takie wie pani - szamańskie metody:-). Jak się kot uprze, to nas tez przeżyje..

Jasnowidzctwo czasem zawodzi........... czarnowidztwo nigdy:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie sty 06, 2013 23:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

To ja się dołączam do Neigh z wizualizowaniem zdrowej, puszystej Stefanki. Jak wiadomo myślenie pozytywne i efekt placebo potrafią zdziałać cuda. Mam nadzieję, że Stefanka o tym również wie. ;)
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Pon sty 07, 2013 0:16 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

To i ja potrzymam kciuki za Stefankę :ok:
i za Balbinę (też mam kotkę o takim imieniu ;) ) z maluchami :ok: :ok: :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon sty 07, 2013 2:19 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A ja sobie zaznaczę, bo wąt mi zginąl i doczytywalam 17 stron. :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon sty 07, 2013 10:27 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dopiero doczytałam.
Dziewczyny, jesteście wielkie!
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon sty 07, 2013 10:31 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Mam wielką wiarę w koty i ich możliwości.uważam,ze jak kot CHCE to wygrzebie się.
Stefanko :ok:
Wiadomo, czasem Góra ma inne plany a wtedy i kot nie ma nic do gadania.
Ale nich Góra zapomni!!!

Jak mamunia i dzieci?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 07, 2013 13:07 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

zanaczę sobie i podrzucę ..tyle tylko mogę :(

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Pon sty 07, 2013 13:58 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: za Stefankę i Balbinkę z kociakami i za wszystkie koty z interwencji :ok: :ok: :ok: :ok:

A ponieważ co poniektórym jestem winna tłumaczenie ze slangu na polski: "Weź poczejsuj tim bo ci się tiket zbriczuje" - oznacz po prostu " Weź pogoń ekipę (naprawiającą) bo zgłoszenie niedługo przekroczy maksymalny określony umową z klientem czas na rozwiązanie problemu tego typu" :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]