Kardamon i przyjaciele, Tymczasy...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 05, 2013 16:36 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Dzięki za kciuki :) Trzymajcie, proszę, mocno!
Za mnie odrobinę też, bo czasem mam wrażenie, że mnie to wszystko troszkę przerasta...

Żeby nie było, że tylko zrzędzę i marudzę, kilka noworocznych fotek.
Wielbicielki poszczególnych wersji kolorystycznych powinny być usatysfakcjonowane ;) :)

Opowieść o wyższości starego monitora nad nowym... :mrgreen:

Obrazek Obrazek

No i kto ma najpiękniejszy ogon na świecie? No? JA mam!
Obrazek

Jesteś pewny, pokrako?
Obrazek

Ha!
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob sty 05, 2013 22:22 przez hanelka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob sty 05, 2013 17:00 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Robisz mi fotki? Naprawdę? O matko! A ja taka nieuczesana... Ech...
Paulinka :)

Obrazek Obrazek

Mój najlepszy przylaciel i ja :D
I jak mam ich ogłaszać? Razem? Niekoniecznie?
Franuś z Piotrusiem zawsze trzymają się razem. Paulinka świetnie się z nimi bawi, ale jest spokojniejsza.
I jeszcze jedno - te czarne, nietoperzowe uszy z dodatkiem szczurzego ogona, patyczkowatych łap i jeszcze paru detali ważą 2,5 kg! :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Kocham cię całym sercem i bardzo chciałabym się przytulić do ciebie, ale tak strasznie się boję...
Antosia... Można ją pogłaskać, gdy jest wtulona w inne koty, czasem przy misce. Drepcze za mną krok w krok, obserwując bez przerwy i z zaciekawieniem... z odległości „na wyciągniecie ręki” plus 2 cm...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Najbardziej wyluzowany i bezstresowy miśkowaty żul w historii świata. Uwielbiam ją. Domek, który ją pokocha, będzie miał niezwykłego, wspaniałego kota. Lusia.
Na zdjęciach widać zarastający, wyłysiały tyłek. Wylizała w nim sobie właśnie nową dziurę, ale już się goi.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

hanelka

Post » Sob sty 05, 2013 17:20 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Bodzinek. Zuch nad zuchy

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Barbarka. Z Kocidą. Z Diabełkiem. Z Kardamosiem.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wiewiórka, Maniek, Kardamoś, Diabełek i Wojtuś

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Cukier Sosera żyje własnym życiem, osiągając skrajne wartości w dowolnych konfiguracjach... Nie wiem jakim cudem ten biedny kundel znajduje jeszcze siłę na merdanie ogonem, opieprzanie gówniarstwa, kiedy mu już za bardzo wchodzą na głowę i inne obowiązki domowe...

Obrazek

Tyle zostało z pięknego drapaka do samego sufitu... Poskręcałam, co się dało, użyłam prawie wszystkich platform, ale to już nie to samo. Siedzieć można, spać można, ale ścigać się? Wspinać? Skakać?...
Do prawego słupka dokręcę jeszcze jedną platformę, „tylko” muszę dokupić odpowiednią śrubkę i znaleźć kogoś, kto ma czym wywiercić dziurkę w środku...
Było nie szaleć tak... :(

Obrazek
Obrazek

hanelka

Post » Sob sty 05, 2013 19:26 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

śliczne fotki bo kpty cudne

Aniu,za Ciebie :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sty 05, 2013 19:34 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

jestem w niebie!! :love: :love: :love: :love:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie sty 06, 2013 16:28 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

piękne masz to stadko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie sty 06, 2013 16:40 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Hanelko :D ależ masz tych kociastych :ok:
I wśród nich jeden Soserek :lol:
Wytrwałości i jeszcze raz :ok:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Nie sty 06, 2013 18:26 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon sty 07, 2013 9:58 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Ale cudne fotki :1luvu:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon sty 07, 2013 13:55 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Bagienka pisze:Hanelko :D ależ masz tych kociastych :ok:
I wśród nich jeden Soserek :lol:
Wytrwałości i jeszcze raz :ok:
15+1
10 stałych
5 tymczasów
1 Soserek
Są prawie wszyscy - tylko Kastor się nie załapał...
:)
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 07, 2013 20:51 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

hanelka pisze:
Jesteś pewny, pokrako?
Obrazek

Ja też mam kotke z czarnym serduszkiem (tymczaska Śnieżka) :wink:

Obrazek
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pon sty 07, 2013 23:16 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Śliczne Śnieżkowe serduszko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje serduszko to Chajeczka :D

Klejnoty ocalone! Na razie... :mrgreen:
Nie chciała pani doktor <foch> Za to unidox kazała podawać zasmarkańcowi. Wiedziałam, że tak się skończy.
Ceremonia przekazania skarbów rodowych została przełożona na przyszły piątek. Obydwoje z Paulinką się na nią załapią.
Obrazek

hanelka

Post » Wto sty 08, 2013 6:37 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Obrazek
chcesz Haniu jeszcze trzy pasiaste tymczasy :?: :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto sty 08, 2013 11:10 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

zuzzik pisze:Obrazek
chcesz Haniu jeszcze trzy pasiaste tymczasy :?: :mrgreen:
Dawaj! Co tam... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Wto sty 08, 2013 16:59 Re: Kardamon i przyjaciele 2, Tymczasy - Dobrego Roku! :)

Odebrałam Kocidę. Ząbek usunięty, ale to w zasadzie nie on był głównym sprawcą...
Coś się dzieje. Biedne uszy są w coraz gorszym stanie. Zostały gruntownie przepłukane. Coś robi się na podniebieniu.
Na razie dostaje antybiotyk. W przyszły czwartek zabieram ją na oględziny razem z Piotrusiami

Biedny, mały pijaczek. Nogasy się plączą jeszcze. Spojrzenie nachmurzone i... koniecznie na lodówkę (wysoką) chcę. Albo już nie... :roll: Moje maleństwo...
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]