Teoś,Sara,Ori ze Sz-na-szukają kochajacych domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie sty 06, 2013 10:37 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Ale ładne te kotki, jedno kocie podobne bardzo do Luneczki. Tylko jeszcze u tego pana ta jedna, poszkodowana, pogryziona bida. :?
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie sty 06, 2013 11:51 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Ona nie jest u niego. On jej nie zna. Skądś przyszła raz czy dwa a że akurat miałam przy sobie aparat to zrobiłam jej zdjęcia. Wet po tych zdjęciach mówił, ze to przede wszystkim zarobaczenie. Gdy pojawi się znów, to ją mama odrobaczy. Nie wiemy skąd jest ta kotka i gdzie śpi. Ale mama pewnie się dowie :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie sty 06, 2013 13:31 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

ładne koteczki :1luvu: ja mam wrażenie, że wszystkie te kociaste łącznie z Sarą i Orusiem oraz z tymi wydanymi to jedna rodzinka :D

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Nie sty 06, 2013 15:31 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

No bo one się z sobą zaprzyjaźniają, ale to wszystkie bezdomne sierotki :)
Fionka, zupełnie obca dla Orusia i dla Sary już z nimi się bawi, już się z nimi zaprzyjaźniła :)
Takie radosne i pogodne serduszko :)

olafen

Post » Nie sty 06, 2013 16:42 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

olafen pisze:No bo one się z sobą zaprzyjaźniają, ale to wszystkie bezdomne sierotki :)
Fionka, zupełnie obca dla Orusia i dla Sary już z nimi się bawi, już się z nimi zaprzyjaźniła :)
Takie radosne i pogodne serduszko :)

To tak jak Lunka szybko się zaprzyjażniła z Sisi i Pusią. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw sty 10, 2013 19:07 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Co dobrego u Was? :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sty 10, 2013 19:18 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

U nas :)
W Pajęcznie łapanka dwóch burasek. To znaczy jedna burasia jest już u mojej mamy i teraz mama próbuje złapać tą drugą a wtedy do Częstochowy i sterylki :)
Nie przychodzi w ogóle ta pogryziona kotka i martwię się o nią :(

Fionka, bezoczka zaprzyjaźniła się z Sarcią i Orkiem. W trojkę urzędują. Całą trójką śpią na mnie. Trochę mi ciężko w nocy ale za to jak ciepło. :D
Zastanawiam się ciągle w którym gabinecie zoperować chore oczko Fionki. W jednym - bardzo dobry lekarz - ale 500 zł sama operacja, a wszystko inne chyba dodatkowo. W innym 370 + badania osobno - ale nie jestem pewna, a w trzecim - chcą 300, ale nie znam go, i w internecie takie sobie opinie :?: :?: :?: :?: A operację trzeba już robić, bo widzę, że ją to oczko zaczyna boleć, o ile nie boli cały czas.

Fionusia jest przylepką. Gdy usiądę w fotelu, ona przychodzi do mnie na kolana, przytula się całą sobą i włącza motorek. Jest taka wdzięczna i pełna miłości.

Sarcia jest szelma. Ona już wie, że jest kochana, więc już gdy dostanie szmatą w tyłek, nie gniewa się. Popatrzy tylko i dalej robi swoje.

Orciu - już nie może zdążyć na moje kolana, bo stale na nich ktoś jest :)

Nawet Citka - 13 kilo żywej wagi ściga się do moich kolan :)

olafen

Post » Sob sty 12, 2013 14:12 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

No i ustaliliśmy z wetem, ze kotka będzie miała usuniętą gałkę oczną. W czwartek zawożę ją do gabinetu a w piątek będzie miała operację. Pan doktor usunie gałkę i zeszyje jej powieki.

Dziś Sara wymiotowała nie wiadomo czemu. Dostała zastrzyk i sobie śpi :)

olafen

Post » Sob sty 12, 2013 15:42 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

za zdrówko :ok: i za udaną operację :ok: :ok: :ok:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Nie sty 13, 2013 19:58 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

A u nas kolejny cud :)
Dziś Sarcia przesiedziała pół dnia na moich kolanach i to sama z siebie. Przyszła sama, usadowiła się sama i siedziała i mruczała i mruczała a ja nie miałam sił, aby ją zgonić, choć bardzo chciałam iść do kuchni i w ogóle, to przeciągałam tą chwilę jej siedzenia na moich kolankach, ile się tylko da :)

Cała czwórka tych moich kociaków to niezwykłe miziaki :)

olafen

Post » Nie sty 13, 2013 20:26 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

olafen pisze:A u nas kolejny cud :)
Dziś Sarcia przesiedziała pół dnia na moich kolanach i to sama z siebie. Przyszła sama, usadowiła się sama i siedziała i mruczała i mruczała a ja nie miałam sił, aby ją zgonić, choć bardzo chciałam iść do kuchni i w ogóle, to przeciągałam tą chwilę jej siedzenia na moich kolankach, ile się tylko da :)

Cała czwórka tych moich kociaków to niezwykłe miziaki :)

Kociaki miziaki. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Nie sty 13, 2013 21:51 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

olafen pisze:No i ustaliliśmy z wetem, ze kotka będzie miała usuniętą gałkę oczną. W czwartek zawożę ją do gabinetu a w piątek będzie miała operację. Pan doktor usunie gałkę i zeszyje jej powieki.

Dziś Sara wymiotowała nie wiadomo czemu. Dostała zastrzyk i sobie śpi :)

Ola, Fionka w ogóle nie będzie widziała? Czy już nie widzi?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon sty 14, 2013 18:06 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Nie widzi na jedno oko i tą gałkę oczną będzie miała usuniętą, bo cały czas jej ropa z tego cieknie.
Na drugie oko widzi normalnie i dobrze sobie radzi :)

Jest fantastyczną koteczką. Potrafi z każdym się dogadać. Zaczepia równo Sarcię, Citki się boi, a przed Orkiem czuje respekt. Wspólnie gonią się z Sarą :)
Fionka ma miejscówka obok mnie albo na mnie. :roll:

olafen

Post » Pon sty 14, 2013 21:49 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Co słychać na moim ulubionym wątku? A może by tak zdjęcia Citki się znalazły?
Elzunia :1luvu: piękna jak zwykle.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto sty 15, 2013 7:43 Re: Elza z Pajęczna potrzebuje DS oraz Oruś i Sara ze Szczec

Trzymam mocno :ok: :ok: :ok: za operację i zdrówko pozostałych kociastych :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

[poprzednia][następna]