Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 05, 2013 20:26 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Czarownicy nie dogodzisz. :D Nawrt nie probuj
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sty 05, 2013 21:08 Re: Pakt Czarownic XXXIII

villemo5 pisze:Czarownicy nie dogodzisz. :D Nawrt nie probuj

Tym bardziej wielu czarownicom;P
Poza tym sama już jesteś czarownicą, więc możesz sobie odpuścić dogadzanie;] Komukolwiek ;)
Oczywiście kotów nie mam na myśli, ale z nimi to często jest jak z czarownicami.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob sty 05, 2013 21:24 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Hikiko pisze:Poza tym sama już jesteś czarownicą, więc możesz sobie odpuścić dogadzanie;] Komukolwiek ;)
Oczywiście kotów nie mam na myśli, ale z nimi to często jest jak z czarownicami.

ale najmłodszy to zawsze na posyłki lata. przynieś, podaj, pozamiataj, kawkę zaparz. znam swoje miejsce w stadzie :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Sob sty 05, 2013 21:56 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Czas pomyśleć o głosowaniu styczniowym i ogłosić zwycięstwo grudniowe!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob sty 05, 2013 22:48 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Vil dobrze prawi :ok:
Grudzień jest dla Beci. Jak tylko oficjalnie starszyzna ogłosi grydniową beneficjentkę - Becię, napiszę do Trini celem skontaktowania się z Becią w wiadomym celu 8)

Ra tez mi się bardzo podoba. Zawsze mi sie to imie podobało. Godne i z jaką historią :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob sty 05, 2013 23:13 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Maupa pisze:
Hikiko pisze:Poza tym sama już jesteś czarownicą, więc możesz sobie odpuścić dogadzanie;] Komukolwiek ;)

ale najmłodszy to zawsze na posyłki lata. przynieś, podaj, pozamiataj, kawkę zaparz. znam swoje miejsce w stadzie :mrgreen:

To stado rządzi się specyficznymi prawami. :D
Znaczy wszystkie Czarownice i Czarodzieje ( jak my ich w końcu nazywamy? ) równe som :mrgreen:

A tak w ogóle, to weszłam tu by powiedzieć tym, którzy chcieli pomóc KAN w głosowaniu krakvetowskim, że
Hanulka pisze:Kochani! Internetowy sklep zoologiczny zoozone.pl w styczniu 2013 wspiera Kocią Arkę Noego. Jako pomoc przekazuje od siebie artykuły za kwotę 200,00 zł. oraz za kwotę rabatów, z których klienci mogą zrezygnować podczas finalizowania zamówienia..

Koty KAN będą wdzięczne za każdą możliwą pomoc!

http://zoozone.pl Może zechcesz odwiedzić ten sklep? :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob sty 05, 2013 23:19 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Jeay pisze:W rodzinie mojej wybranki jest dom dla kota. Niewychodzący (blok), spokojny, dwóch dorosłych i pięcioletni chłopiec, który już miał do czynienia z kotami i jest dla nich bardzo delikatny, wręcz ostrożny. Zwierząt innych brak, balkon i okna można zabezpieczyć, potrzebne rzeczy kupić, umowę adopcyjną podpisać.

Najchętniej chcieliby coś w stylu brytyjskiego krótkowłosego. Płeć dowolna, może być "specjalnej troski" (np. bez oka, przed kastracją itp.). Jedyne warunki to wiek kota (najlepiej żeby nie miał więcej niż 2 lata), krótka sierść (kolor w zasadzie też może być inny niż "niebieski", choć brytyjskie podobają się najbardziej) i łagodne usposobienie ze wskazaniem na towarzyskość względem ludzi.

Dom jest w Krakowie, a z okolic pewnie udałoby się nam zorganizować transport. Jakby ktoś był na drugim końcu kraju i widział opcje na transport, to oczywiście również wchodzi w grę.

Generalnie zarys kocich marzeń macie, każdą propozycję rodzince podeślę do przemyślenia :).

viewtopic.php?f=13&t=149652
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie sty 06, 2013 0:14 Re: Pakt Czarownic XXXIII

wiecie co, właśnie sobie uświadomiłam, że Filip/Ra to ma pyszczek całkiem jak ikonka forum :lol:
ta, która się pokazuje na górze karty :D
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Nie sty 06, 2013 0:58 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Filip/Ra... zdrobniale RaFi też może być;) Mała ta ikonka, ale chętnie się z tobą zgodzę;] Jakiś bonus od admina w związku z tym? :twisted:

Kufa,znów siedzę po nocy. Dzisiaj wstałam o 14 :roll: Wszystko mi się poprzestawiało, grrr
ObrazekObrazek

Hikiko

Post » Nie sty 06, 2013 12:39 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Niech ktoś poda Maupie nr konta Paktu plissssss!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie sty 06, 2013 12:46 Re: Pakt Czarownic XXXIII

villemo5 pisze:Niech ktoś poda Maupie nr konta Paktu plissssss!!!

o, to, to :D
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Nie sty 06, 2013 13:32 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Maupa pisze:
villemo5 pisze:Niech ktoś poda Maupie nr konta Paktu plissssss!!!

o, to, to :D

Poszło PW 8)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie sty 06, 2013 14:24 Re: Pakt Czarownic XXXIII

puściłam przelew, więc jutro dotrze. idę sobie wybrać przypinkę do koszulki 8)
a urodziny mam 16 marca, gdyby ktoś to jeszcze wpisywał ^^
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Nie sty 06, 2013 16:12 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Helloł :mrgreen:

Daawno mnie tu nie było :oops: Przyciągnął mnie tu zapach świeżej krwi :twisted: damskiej i męskiej 8O
Witajcie w wątku czarownicowym 8)

Jak tam w nowym roczku?U mnie troszki nie bardzo,choróbska w rodzinie i u mnie,eech a już myślałam że,będzie lepiej :roll:
W pracy miałam już planowanie urlopow i zaplanowałam sobie :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie sty 06, 2013 17:18 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Łał, faktycznie dawno tu nie było pofochanej Miałki:)

W nowym roku stary wkurw niestety;] Niby schudłam, a nie mieszczę się w starej kawalerce. Coraz bardziej się w niej nie mieszczę. Katuję się ostatnio przeglądaniem mieszkań na sprzedaż (nie, żeby nas było stać;]) i trafia mnie szlag, bo w cenie warszawskiej kawalerki można kupić 3 pokoje na Śląsku :evil: Na kredyt jestem za stara i mam katar od dwóch tygodni;] Tak więc w nowym roku super jest :lol:
ObrazekObrazek

Hikiko

[poprzednia][następna]