12.Absolutny faworyt Neigh , dmniemany zbir i zakapior (pod ogonem ma ponoć kałasza!)
TOMASZEK
Już się miałam spytać poprzednio i teraz nie wytrzymam: czy to aluzja do jego wschodniego pochodzenia, czy ehmmm walorów seksualnych?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
12.Absolutny faworyt Neigh , dmniemany zbir i zakapior (pod ogonem ma ponoć kałasza!)
TOMASZEK
koteczekanusi pisze:12.Absolutny faworyt Neigh , dmniemany zbir i zakapior (pod ogonem ma ponoć kałasza!)
TOMASZEK
Już się miałam spytać poprzednio i teraz nie wytrzymam: czy to aluzja do jego wschodniego pochodzenia, czy ehmmm walorów seksualnych?
kotkins pisze:Charakterologicznych....niestety.
Pod ogonem nic ni ma...
koteczekanusi pisze:12.Absolutny faworyt Neigh , dmniemany zbir i zakapior (pod ogonem ma ponoć kałasza!)
TOMASZEK
kotkins pisze:Daria szuka kogos , kto zrobi dla niej wizytę PA w Opolu- konkretnie w Chmielowicach pod Opolem.
Macie jakiś pomysł?
Monika_Krk pisze:cypisek pisze:Jest gdzieś ta bestyja Tomasz na zdjęciu?? aż mnie zaciekawił ten kocur. ?/zn. w sensie zobaczenia/tyle o nim czytałam.
Toć na drugiej stronie wątku jest:
TOMASZEK:
(nie mam opisu- największy z całej drużyny, z baaardzo rasowym wyglądem...)
cypisek "paczaj" dobrze"paczanie" to podstawa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości