aha! Kot waży 2,20kg. mówiłam już, że z miśka kawał tygrysa jest?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
to odrobaczanie przeszło w miarę dobrze. zaliczyliśmy jeszcze jeden wymiocik, ale za to obyło się bez jakichś biegunek i obcych nie widać było gołym okiem. tyle, że Kocik więcej śpi.maueczarne pisze:Współczuję przygód, ale mam nadzieję, że wszyscy obcy wytruci.
i jeszcze:dzień po przeprowadzce DS Elwisia pisze:Kociak czuje sie bardzo dobrze, jak weszlismy do domu to obszedl cale mieszkanie obwachal i zapoznawal sie z nowym otoczeniem. Byl lekko sploszony ale bardzo krotko. Niedlugo po tym zjadl, grzebal w kuwecie i zaczal sie bawic. Dzisiaj sam do mnie przychodzil juz na kolana, jak robilam obiad i nie zwracalam uwagi na niego to zaczal mi sie po nodze wspinac i miauczec dajac mi do zrozumienia ze chce sie poprzytulac i pobawic![]()
dzień po przeprowadzce DS Elwisia pisze:Jego nowe imie to Czester. W razie jakichkolwiek pytan lub watpliwosci zapewniam ze bede dzwonic i dziekuje za pomocKawy z mlekiem tez jeszcze nie podpijal jednak apetyt i dobry humor dopisuja mu jak najbardziej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości