Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:To jest Oskar:-) nie szuka domu. Przyjezdza do nas czasem ( i uwielbia to, bo jest jedynakiem, a lubi towarzystwo, zwłaszcza Teosia ). Opiekuję sie nim, kiedy jego Agata wyjezdza:-) Oskarem oczywiście - mam skłonnośc do nielogicznej konstrukcji zdania - myślę za szybko i skrótowo. Podobnie gadam niestety.
Neigh pisze:Wiadomośc z ostatniej chwili - Kociaki żyją! Tyle wiemy. Mało wiemy, ale to w sumie podstawowa informacja na dziś.
koteczekanusi pisze:A, i zapomniałam się spytać, a mnie nurtuje - co to za rusek na tym zdjęciu jest???!!!
Alienor pisze:Mam resztkę (1/3) opakowania mleka w proszku beaphare'a. Pójdzie w poniedziałek, chyba że to inny adres niż przy rachunku to wtedy proszę o pw.``
Monika_Krk pisze:Ja przepraszam, że się wtrącam - ale jak piszecie w ogłoszeniu na allegro : DT lub DS - to laicy nie wiedzą ,że chodzi o Dom Tymczasowy i Dom Stały![]()
Może warto jaśniej szczególnie dla DS - może się trafić przyzwoity a nowicjusz.
Gwoli ścisłości ja na tym forum nowa i dłuuugo nie wiedziałam co to znaczy, w końcu to rozgryzłam ale ile postów przeczytałam
No a już TŻ to musiałam e-mailem na priv się dopytać , że to Towarzysz Życia![]()
- bo bym w życiu nie wpadła, a raczej za domyślną się uważam.
(Truteń Życiowy - też można kojarzyć np. )
Ogólnie grypsujecie tu na foruma świeżaki nic nie czają...o pardon... nie herbacą
![]()
PS Małż - mnie powala na kolana - o ile dobrze rozumiem jest to mąż ?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości