Moderator: Estraven
Caragh pisze:MonikaMroz pisze:Nie gadam z Wami. Dołuje mnie to
Oh buu huuu....![]()
I oczekujesz współczucia czy co?
Caragh pisze:kalair pisze:Odstosunkuj się Maupiszonie jeden ode mnie!
Ahhh, jak ładnie już reagujesz na swoje imię![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:Nie gadam z Wami. Dołuje mnie to
No co Ty!Tak się pięknie wczułaś w rolę!
Rolę?A to my tu jakieś role mamy?
![]()
kocurzyca41 pisze:Wy tu od zołz...A ja tej wędki do smyrania JJ szukałam.Najdłuższa ma tylko 22m.Za krótka....
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Odstosunkuj się Maupiszonie jeden ode mnie!
![]()
![]()
Podobnie jak Ty na swoje.

kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Wy tu od zołz...A ja tej wędki do smyrania JJ szukałam.Najdłuższa ma tylko 22m.Za krótka....
No to faktycznie za krótka..Buuu..
A JJ na szczęście się wreszcie ustabilizował i nie szaleje z gorączką! Ufff!!!![]()
![]()
![]()
się należy... 
Caragh pisze:kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Odstosunkuj się Maupiszonie jeden ode mnie!
![]()
![]()
Podobnie jak Ty na swoje.
Ja odpowiedziałam na posta z Maupiszonem, ponieważ zacytowałaś mój, więc naturalnie dlatego uznałam to za post skierowany do mnie. Ty natomiast odpowiedziałaś na mojego posta skierowanego do Moni, a Ciebie tylko w nim wymieniłam![]()

kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Wy tu od zołz...A ja tej wędki do smyrania JJ szukałam.Najdłuższa ma tylko 22m.Za krótka....
No to faktycznie za krótka..Buuu..
A JJ na szczęście się wreszcie ustabilizował i nie szaleje z gorączką! Ufff!!!![]()
![]()
![]()
Znaczy się stan pacjenta stabilny.Ciotcesię należy...
Zdecydowanie! Pacjent żywy całkiem! Caragh pisze:Poza tym miau mi zgłupiało, nie wczytuje całej strony. Idę sobie.
I to tylko informacyjnie piszę, coby mi nikt nie zarzucał, że się zatkałam etc.
kalair pisze:A kto Cię tam wie..

kamari pisze:Ale żeście natrzaskały uprzejmościDo której strony trzeba się cofnąć, żeby przeczytać te z dzisiaj?
![]()

Caragh pisze:kamari pisze:Ale żeście natrzaskały uprzejmościDo której strony trzeba się cofnąć, żeby przeczytać te z dzisiaj?
![]()
najlepiej do tej, na której skończyłaśŻebyś dokładnie wiedziała co się działo
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Meteorolog1 i 14 gości