Mam tylko 3 łapki. Mały dziś trafił do swego domu. FOTA.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 02, 2013 20:52 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

alix76 pisze:Zgodnie z zamówieniem - Mynia
Obrazek Obrazek Obrazek
:)

Fotki Myni dedykuję Kotice :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro sty 02, 2013 21:09 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

Dziękuję za fotki. I Czekoladka i biała Pralinka to prawdziwe cuda. :1luvu: :1luvu:
No ale miałaś z nimi trochę zamętu, z Mynią i z naszym abażurkiem również.
Należy ci się specjalne podziękowanie ode mnie i od samych futrzaków. :D

Nie udało mi się dodzwonić do Sylwi. Wysłałam jej smsa i jutro będę próbować.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro sty 02, 2013 21:22 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

alix76 pisze:Zgodnie z zamówieniem - Mynia
Obrazek Obrazek Obrazek
:)

Mynia to taki niedźwiadek polarny :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro sty 02, 2013 21:55 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

Cześć,
proszę, uchyl rąbka tajemnicy i napisz o domu dla Tristana !!!!dom ekologiczny ale czy on będzie kotem wychodzącym? Jakoś go nie widzę w tej roli. Kto będzie jego opiekunem? Czy są tam inne koty? Proszę o informacje bo zaczynam usychać z ciekawości.....Pyszczek w "abażurku" przekorny jak zawsze, no i to spojrzenie...Głaski dla kotów, czekoladowych, białych i wszystkich!!!!

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Czw sty 03, 2013 6:51 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

kotkubinat pisze:Cześć,
proszę, uchyl rąbka tajemnicy i napisz o domu dla Tristana !!!!dom ekologiczny ale czy on będzie kotem wychodzącym? Jakoś go nie widzę w tej roli. Kto będzie jego opiekunem? Czy są tam inne koty? Proszę o informacje bo zaczynam usychać z ciekawości.....Pyszczek w "abażurku" przekorny jak zawsze, no i to spojrzenie...Głaski dla kotów, czekoladowych, białych i wszystkich!!!!

O opiekunie to Tylko Skarbonka i Kotika ja nie słyszałam nawet przez telefon :mrgreen:

Histeryk przy smarowaniu ,panikarz ,wrzaskun z efektem końcowym obsmarowania ogona i łapki ,generalnie wszystko
wokoło ,a miejsce właściwe bronione pazurami godne lwa :mrgreen: prawdziwy kot :roll:
a jak ryczy :mrgreen:

iwona66

Post » Czw sty 03, 2013 10:40 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

iwona66 pisze:

O opiekunie to Tylko Skarbonka i Kotika ja nie słyszałam nawet przez telefon :mrgreen:

Histeryk przy smarowaniu ,panikarz ,wrzaskun z efektem końcowym obsmarowania ogona i łapki ,generalnie wszystko
wokoło ,a miejsce właściwe bronione pazurami godne lwa :mrgreen: prawdziwy kot :roll:
a jak ryczy :mrgreen:

przypomina mi to ostatnie obcinanie pazurów :lol: co on wydawał za dźwięki :lol:
co się dziwić wcześniej się nie bronił to mu jajcyny skradli, teraz się boi by mu woreczek nie wyparował :ryk:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw sty 03, 2013 10:47 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

ja to raczej mało mogę powiedzieć, miałam kontakt tylko telefoniczny. to Pan dzwonił w sprawie adopcji i z nim prowadziłam wszystkie rozmowy, bardzo spokojny miły i wrażliwy człowiek po 30-stce.. oczywiście dom niewychodzący dla naszej Czekoladki :kotek: myślę, że Kotika może Wam tu więcej powiedzieć :D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw sty 03, 2013 20:27 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

o rany...nie to mialo się tu wkleić...

kotkubinat

Post » Pt sty 04, 2013 9:15 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

Dziś do weta na przeglądzik podwozia Maleńtasa :D
zaczeło wszystko ładnie się goić a i zainteresowanie Małego pustym woreczkiem zdecydowanie mniejsze ,aromaty
też uleciały z mieszkania i wracamy do normalności :D
uff

iwona66

Post » Pt sty 04, 2013 11:35 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

iwona66 pisze:Dziś do weta na przeglądzik podwozia Maleńtasa :D
zaczeło wszystko ładnie się goić a i zainteresowanie Małego pustym woreczkiem zdecydowanie mniejsze ,aromaty
też uleciały z mieszkania i wracamy do normalności :D
uff

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Sob sty 05, 2013 10:31 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

Odpuściłam wizytę u weta ,kota worek ładny ,mało tego abażur zdjęty a Mały ma turbonapęd w dupce,
forma fizyczna w szczytowej fazie :D a stresowanie go podróżą zostawiam na póżniej 8)

Jutro Wielki Dzień Mały Czekoladowy kot jedzie do DOMU :1luvu:

iwona66

Post » Sob sty 05, 2013 11:24 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

Ogromnie się cieszę i trzymam kciuki. Iwonko, zrób mu parę zdjęć na pożegnanie i na pamiątkę!!!

kotkubinat

Post » Sob sty 05, 2013 19:33 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

ależ emocje nas czekają :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Sob sty 05, 2013 20:00 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

kotkubinat pisze:Ogromnie się cieszę i trzymam kciuki. Iwonko, zrób mu parę zdjęć na pożegnanie i na pamiątkę!!!

Zrób Iwonko, bo faktycznie później może być z tym kiepsko.

Jutro godzina zero. Początek końca, czyli zmierzamy do własnego domku. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Emocji będzie megawiele. Boję sie, że dziś nie zasnę.
Nasz trzyłapek wreszcie u siebie, po tymczasie u Skarbonki i turnusie uzdrowiskowym u Iwonki. :D

Zobaczcie jaki nam się długi wątas zrobił. 40 stron to nie przelewki.
Ostatnio edytowano Sob sty 05, 2013 20:29 przez kotika, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob sty 05, 2013 20:15 Re: Mam tylko 3 łapki. Dom dla Czekoladki już wybrany.

kotika pisze:
kotkubinat pisze:Ogromnie się cieszę i trzymam kciuki. Iwonko, zrób mu parę zdjęć na pożegnanie i na pamiątkę!!!

Zrób Iwonko, bo faktycznie później może być z tym kiepsko.

[b]Jutro godzina zero. Początek końca, czyli zmierzamy do własnego domku.[/b] :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Emocji będzie megawiele. Boję sie, że dziś nie zasnę.
Nasz trzyłapek wreszcie u siebie, po tymczasie u Skarbonki i turnusie uzdrowiskowym u Iwonki. :D

Zobaczcie jaki nam się długi wątas zrobił. 40 stron to nie przelewki.

obyś tylko z wrażenia tej małej :mrgreen: wyprawki dla Czekoladowego nie zapomniała :wink:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

[poprzednia][następna]