Moderator: Estraven
kwinta pisze:vanesia1 jeden wątek już Tosia ma, po co zakładasz ten ?
Gorzej z siusianiem... Może jej żwirek przestał odpowiadać? Spraw jej drugą kuwetę, albo chociaż jakieś pudło na próbę i zastosuj tam inny żwirek/piasek itp. Może się jej spodoba. No i ja bym jej ograniczył na noc miejsce do życia. Tak, żeby nie miała wielu możliwości do siusiania po kątach. A miejsca zasiusiane należy ponoć porządnie wyczyścić/wyprać, skropić jakimś zapachem - ale tutaj niech się wypowiedzą ci, co się znają na tych zapachach - u nas w domu nie było takiego problemu. Ponoć ocet można stosować...vanesia1 pisze:Bardzo proszę o pomoc, czy kici można podać no-spę a jeśli tak, w jakiej ilości? Przypuszczam ze ma coś z pęcherzem, oprócz kataru i kaszlu, dużo pije, sika często ale malutko, często chodzi do kuwety ale nic nie robi. Pogrzebie łapkami, przykucnie, ale nic więcej. Widać, że coś ją męczy

koniecznie zmień weta ..mi juz rece do nich opadają:(...trafic na kogos konkretnego to niczym wygrac szóstkę w totolotka...coraz częściej sie o tym sama przekonujeagula76 pisze:biedna Tosieńka:(...wszystko naraz jej sie przyplątało ...trzymam za nia mocno kciuki![]()
koniecznie zmień weta ..mi juz rece do nich opadają:(...trafic na kogos konkretnego to niczym wygrac szóstkę w totolotka...coraz częściej sie o tym sama przekonuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości