Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ManfredkotTusi pisze:Przelałam 100zł na leczenie persików. Może dajcie nr konta w 1 poście tego tematu bom się sama musiała naszukać i w norwegach znalazłam dopiero dane. A tak to ktoś chętny do wsparcia szybko znajdzie numer konta i być może dołoży grosik.
Neigh pisze:
Mamy tak:
- Baltazar moze wyjść........nie nie moze. Moze. Jest chętny do adopcji, Nie ma. Ma dt, ale nie dopiero po niedzieli...........jest chetny........nie przeszedł weryfikacji wstepnej........i tak się to plecie i wiedzie........
Ale ogarniemy:-) HOWGH
Neigh pisze:Do adopcji to na razie nie jest żaden - chyba że ktoś doświadczony, gotowy kota leczyć
Powiem wyraźnie: te koty, które wyjść z mogą z lecznicy ( Baltazar i ew. Lukrecja - Felicja niestety nie........). to nie są koty zdrowe!
To są koty nie wymagające hospitalizacji, kroplówek, ciągłych interwencji weta. Co w żadnym razie nie oznacza, ze są zdrowe. Wszystkie na bank mają świerzba + zapalenie uszu, wszystkie na bank mają herpesa. Wszystkie mają mniejsze lub większe kołtuny, wszystkie śmierdza.......Żaden nie jest szczepiony. Wiele wymaga sterylizacji. Wszystkie wymagają zrobienia zębów.....tylko niektóre jak Leosia natychmiast, a inne chwilke mogą poczekać.
I nikt przy zdrowych zmysłach nie da gwarancji, ze z kota COŚ nie wyjdzie. One były badane pobieżnie - na zasadzie ratowania życia, szukania tego co najpilniejsze. Nikt się nie bawił w bardzo dokładnie i szczegółowe badania. ŻADEN kot nie miał robionych testów. Czemu to chyba jasne. Nikt nie da głowy, ze nie są pozytywne.
Mam nadzieję, ze dla doświadczonych DT to jest oczywiste, ale wolę napisać.........
merryjm pisze:Mam nadzieję , że moja wpłata przez PayPal też doszła.
Jak tylko finanse pozwolą to jeszcze coś dosle.
Trzymam kciukiCały czas śledzę wątek i tu i na FBI i bardzo dziewczyny podziwiam.
kotkins pisze:A ja mam takie coś do wzięcia na już.Wyłącznie do mało zakocnego DS, bo DT to już ma
Pusia alias Zmiotka:
Tylko poważne oferty poproszę.
Wysterylizowana,zdrowa , fajna.Tak dwa koty max ,oprócz niej.
Wygląda bardzo obiecująco , nieprwdaż?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości