aange pisze:a w zestawie co sie znajduje??
18. Zestaw dla Pani Elegancko zapakowany zestaw do paznokci, w skóro-podobnym zasuwanym etui.
Dodałam dwa razy to samo zdjęcie

Moderator: Moderatorzy
aange pisze:a w zestawie co sie znajduje??
18. Zestaw dla Pani Elegancko zapakowany zestaw do paznokci, w skóro-podobnym zasuwanym etui.
galos3max pisze:mokusatsu pisze:Poproszę nr 4 w kup teraz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poproszę 5 i 9 na kup teraz, a 14 niech zostanie za wywoławczą....
iwoo1 pisze:Ja poproszę 1 i 24 za kt
LadyStardust pisze:aange pisze:a w zestawie co sie znajduje??
Dodałam dwa razy to samo zdjęcieWiedziałam, że dziś coś jeszcze nawywijam, już poprawione
elape pisze:Poproszę pachnidełko nr 11 KT ( przed chwilą złożyłam ofertę nie tam, gdzie trzeba, dość ekscesów, wracamy do życia)
aange pisze:LadyStardust pisze:aange pisze:a w zestawie co sie znajduje??
Dodałam dwa razy to samo zdjęcieWiedziałam, że dziś coś jeszcze nawywijam, już poprawione
to KT poproszę 18stke
MagdaGdynia pisze:to ja za wywolawcza gogle, lawendowe patyki, swieczki morskie, ramka na zdjecie i te skrzydla anielskie.
LadyStardust pisze:aange pisze:LadyStardust pisze:aange pisze:a w zestawie co sie znajduje??
to KT poproszę 18stke
DziękujęRozumiem, że na kociarni się umawiamy na odbiór też
Brunhilda pisze:22 i 25 za wywoławcze będę licytować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości