Markowa, skórzana torba - Furla - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 03, 2013 12:43 Markowa, skórzana torba - Furla - KONIEC

Dochód z bazarku przeznaczony będzie na koty u anity5, między innymi na cukrzycową Sarę, białaczkowego Antosia, neurologicznego Puchatka... viewtopic.php?f=1&t=149452

Przedmiotem bazarku są oryginalne, skórzane torby. Wszystkie były kupowane w sklepach, gwarantuję ich oryginalność. Wszystkie są używane, ale niezbyt często, są więc w bardzo dobrym/-bardzo dobrym stanie. Żadna nie ma zadrapań, rozdarć, podszewki są całe, a zapięcia i zamki działają bez zarzutu. Ślady użytkowania zostały opisane.
Ze względu na kształt toreb dość ciężko jest je wymierzyć, jednak na życzenie się postaram, jeżeli będzie potrzebne zdjęcie określonego elementu, proszę pisać, zamieszczę. Na życzenie mogę również posłać zdjęcie na sylwetce. Torby są śliczne, ale bardzo ciężko to oddać na zdjęciach ze względu na kształt i kolor. Zdjęcia prezentują torebki puste, żadna z nich nie jest usztywniana. Wszystkie są spore.

1. Furla http://www.furla.com/pl/eshop/woman/bags/#
Oryginalna, oczywiście :) Skóra naturalna, wytłaczana, kształt trapezu, zapinana na przekręcany, sygnowany bigiel. Sygnowana też w środku, na podszewce, w środku kieszonka zapinana na zamek. Na ramię, dość długa, ale nie zmieści formatu A4. Stan - bardzo dobry, przy rogach bardzo delikatne ślady użytkowania, widoczne na zdjęciach przodu.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

2. Marciano http://marciano.guess.eu/en/Catalog/Bro ... igh+to+Low
Skóra naturalna, materiał i skóra lakierowana. Okucia srebrne, na niektórych zdjęciach wyglądają złotawo, ale to przekłamanie. Zapinana na zamek błyskawiczny i zatrzask. 2 rączki. W środku kieszonka na zamek, przegródka. Od spodu metalowe nóżki, stan dołu idealny. Lekkie przetarcia lakierowanej skóry na szwie łączącym materiał na rogach.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

3. Francesco Biasia http://www.forzieri.com/usa/deptb.asp?l ... sPagina=80 http://www.shopstyle.com/browse/Francesco-Biasia
Skóra naturalna - lakierowana i włosie. Największa z toreb, spora i bardzo pojemna. Na ramię, zapinana na zamek. W środku kieszonka na zamek, podszewka w kratę. Śladem użytkowania jest przetarte włosie na rogach od spodu - widoczne na zdjęciu dołu torebki.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cena każdej z torebek to 99 złotych + wysyłka ok. 12 - 15 zł , ze względu na rozmiar i ciężar toreb. Bardzo mile widziany odbiór osobisty. Wysyłka może zająć kilka dni. Przy zakupie 2 torebek koszty wysyłki pokrywam ja. Przy zakupie trzech - ich cena z wysyłką to 250 złotych.

Zapraszam serdecznie.
Ostatnio edytowano Pon sty 07, 2013 12:30 przez Liwia_, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw sty 03, 2013 21:41 Re: Markowe, skórzane torby - Furla, Marciano, Francesco Bia

tyle luksusu....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sty 04, 2013 15:01 Re: Markowe, skórzane torby - Furla, Marciano, Francesco Bia

Liwia_ ja chyba jestem uzależniona od Twoich bazarkowych torebek :). Czy torebka nr 1 to czarna przecierana brązem - czy cała brązowa ?

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Pt sty 04, 2013 15:24 Re: Markowe, skórzane torby - Furla, Marciano, Francesco Bia

To ja zacznę nr 2 za wywoławczą
Obrazek

Koty Norweskie Leśne www.kotonland.pl
Mamy kocięta !!!!

Pietrucha

Od: Pt maja 27, 2005 19:41

Post » Pt sty 04, 2013 16:37 Re: Markowe, skórzane torby - Furla, Marciano, Francesco Bia

Nr 1 jest cała czarna, nie jest przecierana brązem :)
Pietrucha - bazarek był planowany jako "kup teraz", życzysz sobie nr2?

Liwia_

Post » Pt sty 04, 2013 18:04 Re: Markowe, skórzane torby - Furla, Marciano, Francesco Bia

Tak, tylko zapłacę we wtorek.
Obrazek

Koty Norweskie Leśne www.kotonland.pl
Mamy kocięta !!!!

Pietrucha

Od: Pt maja 27, 2005 19:41

Post » Pt sty 04, 2013 18:26 Re: Markowe, skórzane torby - Furla, Marciano, Francesco Bia

Nie ma sprawy. Nr 2 zatem nieaktualna, zapraszam do zakupu nr 1 i 3 :)

Liwia_

Post » Nie sty 06, 2013 14:56 Re: Markowe, skórzane torby - Furla, Marciano, Francesco Bia

Nr 3 sprzedała się na allegro, została zatem Furla :)

Liwia_

Post » Pon sty 07, 2013 12:13 Re: Markowa, skórzana torba - Furla, zapraszam!

no to ja poproszę nr 1 z odbiorem osobistym :), skoro mile widziany :)
Liwia_ podeślij dane na PW do przelewu, bo muszę się wykurować z przeziębienia zanim bedę nadawała się do spotkań międzyludzkich :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Pon sty 07, 2013 12:30 Re: Markowa, skórzana torba - Furla, zapraszam!

Jasne :)
Dziękuję za zakupy, bazarek zakończony, zostanie rozliczony w ciągu kilku dni.

Liwia_

Post » Śro sty 09, 2013 19:37 Re: Markowa, skórzana torba - Furla - KONIEC

Mam na koncie 100zł od Yossariany! Dziękuję! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie sty 13, 2013 18:20 Re: Markowa, skórzana torba - Furla - KONIEC

Rozliczenie:
Wpłaty od Yossariany i Pietruchy wpłynęły bezpośrednio na konto beneficjentki.
115 złotych za nr3, sprzedany przez allegro, przekazałam na konto.

Liwia_

Post » Pon sty 14, 2013 14:41 Re: Markowa, skórzana torba - Furla - KONIEC

Tak, potwierdzam, otrzymałam od Liwii_ 115 zl za torebkę, a dziś mam wpłatę 115 zł - to pewnie od Pietruchy. Ogromne dzięki! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48