Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona66 pisze:Oj tam ,oj tam taka wpadka to nie wpadka
ASK@ pisze:iwona66 pisze:Oj tam ,oj tam taka wpadka to nie wpadka
o małą jest kilka telefonów dziennie+maili. Jak proszę o podanie warunków to cisza zapada najczęściej.Tak jak sama piszę co i jak jest wymagane z naszej strony.Mam szablon podstawowy już opracowany.
Najbardziej mnie rozwalają tłumaczenia,że okna są zabezpieczone bo...nie otwierane.Zima wszak jest. Albo kot musi być bezwzglednie zdrowy by rezydenta nie zarazić bądź nie narazić kieszeni szczęśliwych posiadaczy. O mojej mało kto myśli.I ci nieliczni zostaną rozpatrzeni.
Ale to już wszystko wiecie. Każda tak ma.
Chciałam zapytać tych co ogłoszenai wyróżnione dawali. Kiedyś i ja tak robiłam z marnym jednak skutkiem.Jednak w obliczu zbliżającego się kataklizmu w domu ,zaczynam rozważać tą opcję.Mam za mało pomieszczeń by koty (takową liczbę) zamknąć a fachury nie przypilnują gadzin. Boje się. Czy są jakieś wymierne efekty i jeśli tak to na jakich stronach zainwestować.
ASK@ pisze:MalgWroclaw pisze:Też mam dość wietrzyska i innych atrakcji. Pamiętaj, że wiatr nie wpływa dobrze również na Twoją psyche. Kiedy sterylizacja Szychy?
Zobaczymy co wet powie.Niby za młoda na rujkę ale dzisiaj rano jakos tak kuperzyskiem zaczęłą świecić. Ma ciągle Szyszunia brzydkawe oko.Mała przyszła chora i wygrzebać się nie może z jakiś przypadłości.
Żwirek i Marysia się szykują.Musimy jakoś się wstrzelić przed odnowieniem kuchni.
O rany! Jakie piękne imię!meg11 pisze:Asiu moja 5 miesięczna Wasylisa zaczęła marcować dwa dni przed wigilią. Ciachanko jest na koniec stycznia.
hanelka pisze:O rany! Jakie piękne imię!meg11 pisze:Asiu moja 5 miesięczna Wasylisa zaczęła marcować dwa dni przed wigilią. Ciachanko jest na koniec stycznia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości