agula76 pisze:mąż się zgodziłjedziemy autem
Aga, maż kochanego męża, niech Bóg mu to w dzieciach wynagrodzi

Moderator: Estraven
agula76 pisze:mąż się zgodziłjedziemy autem

iwoo1 pisze:agula76 pisze:mąż się zgodziłjedziemy autem
Aga, maż kochanego męża, niech Bóg mu to w dzieciach wynagrodzi
to bardzo chętnie się dokocę 

za ogromną pomoc , zaangażowanie, bez Ciebie nawet wizyta byłaby problemem, ponieważ mam duże problemy ze swoim zdrowiem, nie byłabym w stanie w tej chwili cokolwiek zrobić. Jesteś nieoceniona.

iwoo1 pisze:Ja chyba umrę do jutra, jestem bardzo zdenerwowana, boję się o wynik, czy oby da się uratować choć jedno oczko. Wiem, że ryzyko że zabieg może nie przynieść spodziewanych rezultatów istnieje, ale tak bardzo pragnę, żeby on widział. Mam nadzieję, że będzie dobrze, jednocześnie żal mi Gucia, tyle już to maleństwo przeszło![]()
Mamy już 235 zł, pożyczyłam jeszcze 500 zł, musi Aga jutro mieć kasę na wizytę, paliwo leki. Ze wszystkiego będziemy się skrupulatnie rozliczać.
Teraz pozostaje czekać na jutrzejszy dzień. Oby Aga przekazała dobre wiadomości.
Dziękuję Agnieszkoza ogromną pomoc , zaangażowanie, bez Ciebie nawet wizyta byłaby problemem, ponieważ mam duże problemy ze swoim zdrowiem, nie byłabym w stanie w tej chwili cokolwiek zrobić. Jesteś nieoceniona.
Dziękuję również Wam wszystkim za to co robicie dla Gucia, za wspieranie nas, za pieniążki, za dobre słowa i porady. Forum to cudowna rzecz, bez Was niczego nie byłabym w stanie zrobić. Kocham Was wszystkich![]()
![]()
MIKUŚ pisze:Wiecie gdybyście chciały maluszka gdzieś przetrzymać w Krakowie, bo lekarz by zalecił codzienne wizyty, to służę pomocą. W końcu w Krakowie pomieszkuję
Sprawdziłam akurat gabinet jest w zasięgu centrum, ogólnie nie byłby to jakiś dla mnie problem. A i opiekę miałby myślę nie najgorszą z mojej strony ;p
MIKUŚ pisze:Bardzo proszę, służę pomocą.
Jakby co to Ja będę w niedzielę wieczorem w Krakowie, więc kolega by się zaopiekował tą jedną dobę. A Ja mogę podać leki w niedzielę, bo rozumiem że jutro dostanie w gabinecie. Obojętne mi czy w iniekcji czy w tabletce (gdyby wet. pytał).

jaga1666 pisze:Moje będą na koncie najpóżniej w poniedziałek-jeszcze doślę,dobrze że pożyczyłyście-kasę się zbierze

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt i 45 gości