Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Musiałam iść do PZU i okazało się,że doopa z dalszego ubezpieczenia ,które miałam w pracy.
MalgWroclaw pisze:Basiu, za te wszystkie sprawy pracowe wielkie kciuki. Mam nadzieję, że masz życzliwą panią w swoich kadrach, powinna Ci pomóc.
EVA2406 pisze:horacy 7 pisze:Musiałam iść do PZU i okazało się,że doopa z dalszego ubezpieczenia ,które miałam w pracy.
Basiu, napisz coś więcej, bo nie rozumiem, dlaczego nie możesz kontynuować ubezpieczenia. .....
Kończysz pracę, idziesz do PZU i kontynuujesz ubezpieczenie. Mówię o ubezpieczeniu grupowym.
lenka* pisze:W imieniu cichych podczytywaczy życzę wszystkiego najlepszego
horacy 7 pisze:EVA2406 pisze:horacy 7 pisze:Musiałam iść do PZU i okazało się,że doopa z dalszego ubezpieczenia ,które miałam w pracy.
Basiu, napisz coś więcej, bo nie rozumiem, dlaczego nie możesz kontynuować ubezpieczenia. .....
Kończysz pracę, idziesz do PZU i kontynuujesz ubezpieczenie. Mówię o ubezpieczeniu grupowym.
Tak o to chodzi niby mogę lecz na zupełnie innych zasadach ,nie mogę już być ubezpieczona na pobyt w szpitalu ,od operacji tylko od śmierci i wypadku.To już będzie ubezpieczenie indywidualne ale kontynuacja tego właśnie grupowego.Otrzymałam jeszcze od dziewczyny z pracy nr. tel do jakiejś pani z Olsztyna która zajmuje się takimi przypadkami ,zadzwonię zobaczymy.Są cwani pracujesz to płacisz bo jest szansa ,ze dużo leżeć w szpitalu człowiek nie będzie odchodzisz na rentę to znaczy chory i będzie chciał korzystać z ubezpieczenia to nie można go kontynuować na tych samych zasadach.
horacy 7 pisze:Mało ostatnio piszę bo cóż ja mogę ciekawego napisać, czytam wątki i cieszę się ,że dziewczyny działają.Koty dobrze, ja trwam i od jutra idę do szpitala więc będę tylko Was podczytywać na komórce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 172 gości