Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 01, 2013 21:10 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Kasiu, witam nwowrocznie i samego szczęścia życzę :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 02, 2013 16:37 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Witaj Kasiu.
Jak Twoje zdrówko? Lepiej już?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw sty 03, 2013 13:54 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Kasiu, wyjaśniła się sprawa adopcji Timura?

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw sty 03, 2013 14:00 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Właśnie , jak tam Timur - ma już drużynę pierścienia ? :twisted:

Bo z laleczką moją porcelanową - czekam w boksie Kasiu - "riki tiki tak, jeśli masz ochotę- daj mi jakiś znak" słowami piosenki Ci zaszyfruję :mrgreen:
Ochotę na ogłoszenia oczywiście :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 03, 2013 19:38 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Dziewczyny-obawiam się,że Pani od Timurka olała sprawę-miałayśmy sie skontaktować po 2 stycznia-na maila brak odpowiedzi, połaczenie telefoniczne nie odebrane, na sms-a brak odpowiedzi. Nie rozumiem takich ludzi-po co zwodziła tak długo?-miałam trzy telefony w międzyczasie o Timurka :( :( :( -wszystkie z Warszawy.
Jestem chora, padam na pysk , mam goraczkę, i nie mam siły.
Od Timurka i Pandusia zaraził sie Ptyś i teraz jak Pimpus mały wyzdrowiał, Timus już w niezłym stanie , to Ptyś chory, a jemu podac leki to masakra :( :( :(
Tak więc jeszcze ja doszłam do kompletu i szpital polowy w domu.
Jutro nie idę do pracy, bo boję się,że się jeszcze bardziej doprawię-zostaję w wyrku i mam nadzieję,że do poniedziałku się wykuruję.
Szkoda,że nie mogłam wczoraj i dzisiaj mieć wolnego, bo juz bym pewnie dzisiaj lepiej się czuła, a tak to łeb mi pęka, nos zawalony, gorączka....do diabła z tym wszystkim!!!!
Monia, jak sie lepiej poczuję, przeslę Ci zdjęcia Poli, tylko daj mi maila na PW-niestety mam tylko takie, jakie sa na wątku-nie miałam ostatnio ani okazji , ani czasu, by robić sesje zdjęciowe :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sty 03, 2013 20:00 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Ależ zaczął Ci się ten rok :(
Cieplutkie myśli przesyłam, :ok: :ok: :ok: nie puszczam.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw sty 03, 2013 20:19 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Eluniu-zeszły rok i tak byl gorszy i końcówka 2011 :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw sty 03, 2013 20:37 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Kasia.Ten szpital to nawet nie polowy....on całkiem stacjonarny jest....Dobrze,ze nie musisz jutro do pracy...Ale co to jest trzy dni na chorowania...jak katar leczony trwa 7 dni...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sty 03, 2013 20:45 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Ale Reniu-nie dam rady dłużej -pracę zawalę :( :(
A i tak jutro musze sobie zakupy zrobić, kotom tez jakieś mokre żarełko kupić, i leki jakies dodatkowe muszę kupić, bo teraflu mam tylko jeszcze na dzisiaj na raz, a aspiryny nie mam.
Dzisiaj juz nawet żadnych zakupów nie robiłam-przyszłam do domu i padłam po zapodaniu kotom leków.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 03, 2013 20:55 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Qurcze, Kasieńko :( A tak się cieszyłam z tego domku dla Timurka :?
Uważaj na siebie Skarbie, jakieś okropne choróbska grasują teraz. Smutno, że nie masz blisko nikogo, kto mógłby Cię choć trochę odciążyć i pomóc :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sty 03, 2013 20:59 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

kropkaXL pisze:Ale Reniu-nie dam rady dłużej -pracę zawalę :( :(
A i tak jutro musze sobie zakupy zrobić, kotom tez jakieś mokre żarełko kupić, i leki jakies dodatkowe muszę kupić, bo teraflu mam tylko jeszcze na dzisiaj na raz, a aspiryny nie mam.
Dzisiaj juz nawet żadnych zakupów nie robiłam-przyszłam do domu i padłam po zapodaniu kotom leków.

Wiem Kasiu.Mam tak samo.Chora do roboty łazić muszę.No ..Bulba ma rację.Juz miałyśmy chrapkę na wizytę pa... :cry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sty 03, 2013 22:51 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

trzymamy cąły czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sty 04, 2013 7:40 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Życzę dużo zdrowia
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Pt sty 04, 2013 8:18 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: Jak się dzisiaj czujesz?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 04, 2013 8:28 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Witajcie kochani!
Kasieńko-rano zawsze ciut lepiej się czuję, bo goraczka spada, najgorzej od 12-13 , bo znów goraczka rosnie.
Ale co tu się roztkliwiac, kiedy nie ma wyjścia?-muszę zaraz wyjść na zakupy i leki dokupić-dla kotów też-znów Floxal muszą kupić :(
Wczoraj miałam smutny telefon :( -Pani w nocy zobaczyła Timurka na którymś z ogłoszeń i zadzwoniła do mnie z nadzieją,że to jej zaginiony kot :(
Pani była za granicą, kiedy jej kot zaginął, a rodzina powiadomiła ją po miesiącu o tym fakcie!-kocio zaginął w Jaktorowie niedaleko Skierniewic-podobno miał identyczne serduszko na piersiach jak Timuś.
Wysłałam panią na miau, by się zalogowała i założyła wątek poszukiwawczy-kotek zaginął w sierpniu, pani dowiedziała się we wrześniu i najwyraźniej nie umie szukać, nie wie,że trzeba robić ogłoszenia w necie i papierowe. Czy się zalogowała?-wątpię-nigdzie nie widzę takiego wątku.....W necie nie znalazłam żadnego takiego ogłoszenia :(
Szkoda kota, szkoda pani :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]