GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 03, 2013 0:48 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Dwoje kotolubnych, niesamowite :) pozdrawiam również :)
jo.anna

Post » Czw sty 03, 2013 9:24 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

CatAngel pisze:
jo.anna pisze:CatAngel...nie wiem czemu, ale myślałam, że jesteś kobieta :roll:
Gosia moja narażona ma nik catangel ja korzystam z jej konta dlatego się podpisuję pod tym o pisze imieniem więc dobrze myslaś :) pozdrawiam. Marcin

Twoja narażona :twisted: :ryk:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw sty 03, 2013 9:33 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

miałam okazje poznac Gosie i Marcina osobiscie--- :P fantastyczni ludzie:)
agula76

Post » Czw sty 03, 2013 9:42 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

:cry: :cry: wracając do Gucia...

macie rację....dlatego niepokoi nas z Iwona podejscie dr. do sprawy...i dlatego szybko pojechała na wizyte i teraz na bank wiemy ,ze musimy skonsultowac oczka gdzie indziej...

jezeli chodzio o dr. Garncarza... napisałam ponownie maila o porade...ale jak narazie mamy około 8 zł:(...przeraza mnie ponownie koszt ponad 1000 zł - bo na pewno operacja plus leczenie ....dojazd do Wawy , pozniej konsultacje...
agula76

Post » Czw sty 03, 2013 9:50 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Agula nie martw się, zobacz jak szybko udało się uzbierać poprzednio, teraz też uzbieramy, musimy walczyć o malucha!!! Tyle się wycierpiał i co? na Jedno oczko miał widzieć na 100% a teraz co?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw sty 03, 2013 9:55 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Słuchajcie (tzn. czytajcie :wink: ) - ja nie wiem, czemu tak się dzieje z oczkami Gucia i czy faktycznie doktor już "położył laskę" na jego widzeniu, bo się po prostu na tym nie znam. Wiem natomiast, że każdy zabieg operacyjny niesie ze sobą ryzyko powikłań, braku poprawy albo wręcz pogorszenia.
Pieniądze, a raczej ich brak, są bardzo istotne w dalszej terapii kocich oczu, ale moim zdaniem na razie trzeba ustalić, jak ta terapia powinna wyglądać (na ile się da, to mailowo, bo może się okazać, że dowiemy się tego, co najgorsze, czyli że Gucio nie będzie widział i nie ma sensu go męczyć kolejną operacją) i zacząć już zbierać kasę (na leki, konsultacje osobiste, przejazdy, kolejny zabieg). Ja w tym miesiącu na pewno dam radę coś wyskrobać.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Czw sty 03, 2013 10:14 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Goyka pisze:
CatAngel pisze:
jo.anna pisze:CatAngel...nie wiem czemu, ale myślałam, że jesteś kobieta :roll:
Gosia moja narażona ma nik catangel ja korzystam z jej konta dlatego się podpisuję pod tym o pisze imieniem więc dobrze myslaś :) pozdrawiam. Marcin

Twoja narażona :twisted: :ryk:

Co tu się dzieje :? :ryk: tak to jest jak się wpuści Tż do forum :( :)
Goyka On chyba dał przeciwieństwo Tżcika :ryk: :ryk: narażona :| dobre dobre :lol: :lol:
Się podpiszę żeby nie było. To ja Gosia :mrgreen:

agula76 mieliśmy się umówić :twisted:

dr. Garncarza wyjeżdża czasami do innych miast z tego co czytałam, może zapytajcie kiedy znów jedzie może będzie bliżej niż Warszawa

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sty 03, 2013 10:30 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

podpowiedzcie czy dobrze z Iwona myslimy

trzeba wyleczyc kk to na bank...niestety dr wczoraj nic nie przepisal ...

mysle o konsultacji tu na miejscu u DR. Giierka...obejrzy oczka ,cos podpowie i podejmie sie leczenia kk

ja juz jestem w kontakcie mailowym z dr Garncarzem..opisałam cała sytuacje ...jezeli bedzie trzeba na pewno pojedziemy do dr na zabieg ...uzbieramy pieniązki..ja sama tez zobowiązuje pokryje czesc kosztow ...niestety tu jeszcze dojda koszty dojazdu - Warszawa...Ania oferowała nam pomoc na miejscu z dojazdem gdyby okazało sie ze trzeba jechac pociagiem...bede na wszystko prosiła męża zebysmy jechali autem -to dla konfortu Gucia...czy dam rade przekonac antyzwierzaka???zobaczymy...
agula76

Post » Czw sty 03, 2013 10:32 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Jestem z Warszawy, nie mam auta, ale jak będe mogła to też pomogę.
Melduję się , w końcu. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 03, 2013 10:58 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Rozmawiałam z Karoliną przed chwilką. KK się nasila, Gucio musi natychmiast dostać odpowiednią pomoc. Być może to również może mieć wpływ na oczka, to również wirus :(

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw sty 03, 2013 11:08 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

iwoo1 pisze:Rozmawiałam z Karoliną przed chwilką. KK się nasila, Gucio musi natychmiast dostać odpowiednią pomoc. Być może to również może mieć wpływ na oczka, to również wirus :(

dzwonie do dr Gierka..
moi znajomi ,którzy goscili u mnie zostawili Iwonko 20 zł na Gucia ...wpisuje juz w rozliczeniu

zaczynamy niestety znów zbierac pieniązki...
agula76

Post » Czw sty 03, 2013 11:12 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Ja również coś się dołożę ok 10-tego stycznia.

iwoo1

Post » Czw sty 03, 2013 11:13 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

jutro na 18 konsultacja u dr. Gierka w Katowicach ...zarówno dotycząca oczek jak i leczenie kk ...
agula76

Post » Czw sty 03, 2013 12:30 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Próbujecie może do Garncarza umówić, chyba czas tu ważny, no i dobry specjalista. Ja co prawda z pod Warszawy, ale też jak będzie potrzeba to pomogę.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Czw sty 03, 2013 13:16 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Tak, Agnieszka już jest z dr. Garncarzem z kontakcie mailowym. Jutro ze wzgledu na brak srodków i mozliwosci bo Gucio ma silny kk jedziemy do dr Gierka na konsultacje zarówno oczek jak i leczenia kk...bo wczoraj Karolina była na wizycie nic nie zostało przepisane i wizyta za miesiąc 8O

iwoo1

[poprzednia][następna]