S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 31, 2012 16:22 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Do Siego Roku
:kotek: :kotek: :kotek:
oby był łaskawy dla naszych niekochanych :ok:

I dużo wspaniałych domków przyniósł :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon gru 31, 2012 17:31 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:
Tulinki pisze:Nasza Sizaja wczoraj pojechała do nowego domku . Mieszka teraz w Krakowie :1luvu:
Zwolnił nam się tymczas .

To życzymy mega szczęścia :-) malutkiej Sizajce :ok:

świetna wiadomość i kciuki zapobiegawczo :ok: :ok:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pon gru 31, 2012 18:55 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Szczęśliwego Nowego Roku 2013!

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon gru 31, 2012 21:00 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

A na ten zbliżający się krok po kroczku Nowy Rok życzę sobie i innym braku postanowień noworocznych, większej empatii dla innych, szczerości, mniejszej ilości jadu w relacjach międzyludzkich, podwyżek płac (?- o słodka naiwności!), albo znikomego wzrostu cen na dobra wszelakie. Oby nigdy nam do pierwszego nie zabrakło, drogi proste i bezpieczne były, epidemie nas omijały, głupota ludzka była w odwrocie, a marzenia, tak po prostu miały szansę na spełnienie.

DO SIEGO ROKU 2013!!!

znowu zacytowałam,ale naśladownictwo to najszczersza forma pochlebstwa...
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro sty 02, 2013 10:27 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

No jestem po dłuższej "nieobecności" - jakoś miałam z netem "nie po drodze"
Przede wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:) Dla Zakoconych i Kociastych.....

A dodatkowo "plis" w pomocy znalezienia domku dla Lucky - tej czarno Białej tymczaski która miała u mnie zostać .... Niestety Stefa dostała totalnej depresji , jak Małej przez tydzień nie było to jakoś się pozbierała i zaczęła jeść. Teraz Młoda wróciła i niestety Stefka "koszmar" buczy, fuczy, wymiotuje i jest masakra... Dziś była tak słąba że nawet nie ruszyła sie do kuwety tylko nasikała pod siebie :( Pomóżcie.....
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Od: Pt wrz 23, 2011 17:07

Post » Śro sty 02, 2013 12:46 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

dziękujemy wszystkim za zyczenia :)

PaniDemon- Herrera ma już od tygodnia zapodawaną maśc do uszek, wiem ,ze sa brzydkie
ale jest coraz lepiej

Gioia- jasne ,ze pomożemy, ale to ogólnie dziwna reakcja po takim czasie
ja bym poszukała innej przyczyny złego samopoczucia rezydentki
W kazdym razie do ogłoszen potrzebne zdjęcia- czekamy

Sizajko-powodzenia :ok:

do domu pojechał Filuś- odebrała go jednak rodzina zmarłej Pani
trzymajcie kciuki, zeby było oki, bo on ma cięzki charakter

Zadal , dzieki agaPap dostał kolejny zylexis
a u Melkora nie obyło sie jednak bez antybiotyku-jest na leczeniu
Uciekinierka miała dzis szczepienie na grzybka, bo te uszka sa typowo,, grzybkowe,,

no i od jutra wziąć sie trzeba bedzie za promowanie brytki, wszystko wskazuje na to, ze ona jest i niewidoma i głucha :|
Co ona musiała na tyt dworze przezyć to nie umiem sobie nawet wyobrazić

To chyba tyle w nowym roku :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro sty 02, 2013 13:09 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Aaaaaaaa! Teraz mi się przypomniało! Kasiek/Kaśka ma chyba sporego grzyba na prawej tylnej łapce - o ile dobrze pamietam....
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro sty 02, 2013 14:28 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dosiego:)

Przez tę końcówkę roku i początek jakoś trudno mi sie cieszyć ale mam nadzieję,że to co złe zostwimy za soba.
A naszym niekochanym życzę, żeby ich mało było, za to dużo kasiorki, żeby było na wszystko i dla wszystkich.
Bo sobie myślę, że jak tak będzie to i nam będzie łatwiej.
A tymczasem o kciuki proszę dla Dudika łapciuszka.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro sty 02, 2013 17:51 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

wszystkiego dobrego w nowym roku, duzo domkow dla zwierzatek:)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Śro sty 02, 2013 21:54 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

hej wiecie może coś na temat 2 najprawdopodobniej dzikich kotów z okolic osiedla Paderewskiego/parku Trzy Stawy ? Jeden z nich to taki trójkolorowy mieszaniec z przewagą rudego jak dobrze widziałam a drugi prawie cały czarny... widziałam je jakiś czas temu z 2-3 razy, obydwa nie dały się podejść bliżej niż na kilka metrów po czym uciekały... wyglądały dość chudo :/ Zostawiamy im jedzenie na budowie, ale nikt nie ma pewności czy one to jedzą czy jakieś inne stworzonka, których trochę jest w parku np. lisy

P.S Lucek i Kobercia pozdrawiają :)

vivianek

Od: Śro lis 02, 2011 20:47

Post » Śro sty 02, 2013 23:10 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sty 03, 2013 8:22 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:

Wet twierdzi że to stres związany z Młoda( cały czas były nerwy )a teraz jak jej tydzień nie było to Stefa zachowywała sie normalnie, tzn kolanka, mizianie, jedzenie itd... teraz znów poziom stresu max...... :( ...
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Post » Czw sty 03, 2013 8:43 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Gioia_ pisze:
Mała1 pisze:

Wet twierdzi że to stres związany z Młoda( cały czas były nerwy )a teraz jak jej tydzień nie było to Stefa zachowywała sie normalnie, tzn kolanka, mizianie, jedzenie itd... teraz znów poziom stresu max...... :( ...

A może pomyśl o feliwayu albo obróżce dla Stefki.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw sty 03, 2013 9:28 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap pisze:
Gioia_ pisze:
Mała1 pisze:

A może pomyśl o feliwayu albo obróżce dla Stefki.

Aga na feliwayu "jedziemy" od blisko miesiąca ..... Mam duży problem bo Lucky jesta taka "moja" i dać ja komuś obcemu to będzie koszmar :(
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Post » Czw sty 03, 2013 12:09 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dziewczyny dziś mnie niestety nie bedzie ;/ Kamil musi zostac dluzej w pracy i nie ma kto się małym zająć.
Uściskajcie ode mnie niekochane ,a najbardziej Kerego :-)
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

[poprzednia][następna]