Niektórzy z nas nie doszli jeszcze do siebie po porzednim balu sylwestrowym przed rokiem, a tu już mamy Nowy Rok 20
13. Chciałbym Wam dodać jakoś otuchy, żebyście nie przejmowali się za bardzo - ten rok tylko tak pechowo wygląda

Kotom bezdomnym i wolno żyjącym życzę, aby poprawił się ich los ! Wam życzę, aby rok 20
13 był szczęśliwy, pełen sukcesów i radości. W końcu jakoś przeżyliśmy koniec świata, to i z 13-ką też sobie
damy radę !
W Kąciku Adopcyjnym Nowy Rok zaczął się pomyślnie - dzisiaj znalazła dom mała, bezdomna kotka, którą przyniosła jeszcze w starym roku pewna pani. Nie mogła zostawić kotki u siebie, a nigdzie nie znalazła pomocy. Nasz Kącik okazuje się azylem dla wielu niechcianych, czy porzuconych lub zagubionych kotów z okolicy.
Widzicie, z jaką czułością traktowane są koty w kąciku adopcyjnym ? Myślę, że wielu chciałoby znaleźć się na miejscu tego kotka

Z Nowym Rokiem pojawiło się w sklepie coś zupełnie nowego
Na fotce poniżej widać plakat 70 x 80 cm, który zawisł za szybą wystawową. Plakat to pomysł Martiny

, a ja tylko, w miarę swoich skromnych możliwości, starałem się zrealizować ten pomysł w taki sposób, aby właścicielka sklepu nie musiała się wstydzić

Czy się to udało - oceńcie sami :