isabell36 pisze:LadyStardust pisze:Oh Kita to jest nas dwie... ja też umirom w te święta
jest was więcej - jasdor też umiera ...
Dużo zdrówka życzę
ehhh nie ma jak to kiepskie wyczucie czasu

Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:LadyStardust pisze:Oh Kita to jest nas dwie... ja też umirom w te święta
jest was więcej - jasdor też umiera ...
Dużo zdrówka życzę
wiiwii pisze:Czytałam... Straszna historia.. Robi się zabezpieczenia, żeby kot nie wypadł z okna, balkonu, wyciąga się ości z ryby, wywala trujące rośliny, chowa wstążki i nitki, kupuje mocne transportery, żeby bezpiecznie przewozić, szczepi żeby nie umarł na PP... a kot... ginie w wypadku domowym z powodu składanego krzesełka. Bardzo to smutne i tak bardzo nie fairNie wyobrażam sobie jak ta miła dziewczyna, która przygarnęła kotkę musi się czuć...
isabell36 pisze:wiiwii pisze:Czytałam... Straszna historia.. Robi się zabezpieczenia, żeby kot nie wypadł z okna, balkonu, wyciąga się ości z ryby, wywala trujące rośliny, chowa wstążki i nitki, kupuje mocne transportery, żeby bezpiecznie przewozić, szczepi żeby nie umarł na PP... a kot... ginie w wypadku domowym z powodu składanego krzesełka. Bardzo to smutne i tak bardzo nie fairNie wyobrażam sobie jak ta miła dziewczyna, która przygarnęła kotkę musi się czuć...
straszne, prawda ?
poszłam zabezpieczyć szafę, na którą skacze zawsze Bella
isabell36 pisze:kiedy będzie styczniowa edycja
KITA - RZESZÓW pisze:isabell36 pisze:kiedy będzie styczniowa edycja
Kochana ruszamy 6 stycznia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości