Koteczki dały dzisiaj pospać do 8:30 Kubuś nie ćwierkał, a swoją drogą zauważyłam że żadne z moich kotów nie miauka, Gucio mówi mmmłlllaaaaaa, Stasiek jojczy, Miśka piszczy i Kubuś ćwierka Generalnie koty mocno gadatliwe ale nie miaukliwe
Wczoraj wieczorkiem wchodzę do łazienki a w wannie śpi Staś, pięknie zwinięty w kłębek no i wstać musiałem
Staś niezadowolony
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Dużym i kotuniom życzymy Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Moje siedziały w przedpokoju i z ogromnymi oczami wpatrywały się w okna. Kubek wszedł na parapet ale jak strzeliło to od razu zeskoczył i pognał do przedpokoju, już koło pierwszej po północy było cicho i kotki uspokoiły się.
U mnie o północy jak petardy strzelały nam pod oknami Siśko spał na parapecie, Gabi w szafie - gdzie zwykle sypia, tylko Duffy siedziała za kanapą
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
bozena640 pisze: U mnie o północy jak petardy strzelały nam pod oknami Siśko spał na parapecie, Gabi w szafie - gdzie zwykle sypia, tylko Duffy siedziała za kanapą
To dobrze że nie panikują.
Myszolandia pisze:
Jak zwykle śliczna i jaka dostojna
No, udało się może nie do konca ale uchwycić Stasia z językiem zabawa z wędką poranna a raczej przedpołudniowa
i tylko pióro zostało
ale poczekam Duża naprawi i dalej będziemy się bawić
Miśka oczekująca