Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 31, 2012 12:54 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Pragniemy złożyć Wszystkim życzenia
Iwona z kocią gromadką

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon gru 31, 2012 13:02 przez iwoo1, łącznie edytowano 1 raz

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pon gru 31, 2012 12:57 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Wszystkiego najlepszego dla ciebie i twoich kociastych :1luvu: :balony: :dance2: :cat3: :surprise:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon gru 31, 2012 15:07 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

SPEŁNIENIA MARZEŃ :D

Obrazek
agula76

Post » Pon gru 31, 2012 18:51 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Wszystkiego Najlepszego dla Was i wszystkich Kotów na swiecie
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto sty 01, 2013 16:29 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Witam w Nowym Roku :)
Jak Wasze zwierzaki przeżyły tego Sylwestra?
U mnie był jeden strach i popłoch. Kotki chowały się wszędzie, do szafy, łazienki, nie umiały znaleźć sobie miejsca, podobnie jak włączam ogromnie warczącego smoka, który syczy i wydaje różne okropne dźwięki - czyli odkurzacz.
Fajną scenkę mieliśmy na dworze. O północy grupka rozbawionych osób wyszła na ulicę, po wystrzelaniu fajerwerków włączyli na cały regulator radio w samochodzie i cztery osoby tańczyły a dachu tego samochodu. Nie powiem, rozbawiło mnie to bardzo, fajnie się bawili :ryk:
Kiedy rano zobaczyłam dach tego samochodu, zaczęłam współczuć jego właścicielowi. Blacharz i lakiernik będą mieli co do roboty :D

iwoo1

Post » Wto sty 01, 2013 16:36 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

niezła impreza Iwonko:) mam nadzieje ze sie nie dołączyłas do imprezy;)

moje stworki do dzis nie wychodzą z wersalki:(
agula76

Post » Wto sty 01, 2013 16:54 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Z moimi nogami, na razie nadaję się raczej do wózka, ale nie powiem, gdybym mogła, to nie wiem, to było wręcz porywające :)

iwoo1

Post » Wto sty 01, 2013 17:05 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

To dopiero balanga :)

Obrazek

iwoo1

Post » Wto sty 01, 2013 17:06 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

hhhehhhe...

Iwonka zaczynamy z Nowym Rokiem :wink:

viewtopic.php?f=20&t=149518
agula76

Post » Wto sty 01, 2013 17:22 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

agula76 pisze:hhhehhhe...

Iwonka zaczynamy z Nowym Rokiem :wink:

viewtopic.php?f=20&t=149518

Agnieszko, dzięki :) Zaskakujesz mnie znowu :oops:

iwoo1

Post » Wto sty 01, 2013 21:55 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Kochane, a nasze kociaki - hm... jak to nazwać?
Kiedy strzelano z petard dziewczynki siedziały sobie w oknie,
podziwiały kolory sztucznych ogni i miały wszystko w gdzieś.
Było głośno, ale żadna z nich nie chowała się, ani nie uciekała.

Czy moje koty powinny odwiedzić laryngologa?
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Wto sty 01, 2013 22:21 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Myślę, że nie jest to problem laryngologiczny, Twoje dziewczynki są mądre i odważne, nie to co nasze tchórze :)

iwoo1

Post » Wto sty 01, 2013 22:25 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

iwoo1 pisze:Myślę, że nie jest to problem laryngologiczny, Twoje dziewczynki są mądre i odważne, nie to co nasze tchórze :)

Kochana to ja z Bzylem panikowałam przy każdym huknięciu: "a gdzie dziewczynki..."
a one, podziwiały widoki z okna :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

KITA - RZESZÓW

Post » Wto sty 01, 2013 23:21 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Jakie fajne :D nie to co moje tchórze, nawet kiedy miałam dużego psiaka, musiałam mu zawsze dawać tabletki uspakajające, biedny wchodził do brodzika i cały się trząsł. Kotki miały w oczach panikę i wielki strach i nie sposób było je uspokoić. Ale dzisiaj już jest ok.
Jeszcze wspomnę o Twoim kibelku. Fajna ta nakładka dla kotów, ale też kiedyś o tym myślałam i miałam wątpliwości co z higieną. Ciekawa jestem jak sprawdzi się u Ciebie, może rzeczywiście warto byłoby też spróbować.

iwoo1

Post » Wto sty 01, 2013 23:29 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

iwoo1 pisze:Jakie fajne :D nie to co moje tchórze, nawet kiedy miałam dużego psiaka, musiałam mu zawsze dawać tabletki uspakajające, biedny wchodził do brodzika i cały się trząsł. Kotki miały w oczach panikę i wielki strach i nie sposób było je uspokoić. Ale dzisiaj już jest ok.
Jeszcze wspomnę o Twoim kibelku. Fajna ta nakładka dla kotów, ale też kiedyś o tym myślałam i miałam wątpliwości co z higieną. Ciekawa jestem jak sprawdzi się u Ciebie, może rzeczywiście warto byłoby też spróbować.

Ciężka praca, czasami musimy sadzać je na nakładce, bo chodzą i miauczą przed wejściem na taras.
Dori jeszcze jakoś ogarnia, ale Tita - mam wrażenie, że boi się siurać na wysokości?
Sama nie wiem, ale jest bardziej uparta, w poniedziałek zrobiła kupkę do brodzika.
Obrazek Obrazek

KITA - RZESZÓW

[poprzednia][następna]