Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 01, 2013 15:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Cześć Aneto!

Miło Cię widzieć.

Tam jest taka Leosia...jak ją zobaczyłam to pomyślałam o Tobie.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 01, 2013 15:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Kotkinsie, ja mam dla ciebie Małą Czarną Carmen 8) . Wyobraź sobie, że ona NIE ZASYPUJE!
No, co prawda nie jest persem, ale jak zabierzesz do kociego fryzjera, to może jej włos przedłuży :wink: :mrgreen:
Jak tam futrzane Kotkinsy? Wszyscy odespali? Obiadek zjedli? Wymiziani należycie?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 01, 2013 17:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Taaaa... wprost marzę o jeszcze jednym kocie...10 "ruskich" , 9 persów, ROMEK oraz moje , już ogarnięte stadko...no, przydałby się jeszcze jakiś KOT.

A u nas?Leon ugotował objad...

Obrazek

Normalnie skarb a nie kot!!!

Obrazek

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 17:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Moja rodzina rzuca na Leosia kalumnie,że jest grubasem.
Porównajcie same...

Tak było w sierpniu:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

A tak wyglądamy obecnie:

Obrazek

I nie mówcie ,że owszem, ale włosów nam ubyło.TO I TAK SĄ KALUMNIE!!!

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 18:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Leoś jest poprostu słodki...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 18:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Jaki on ma śmieszny pyś :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 01, 2013 18:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Kotkins, co zrobiłaś biszkoptowemu kotku, zua kobieto?
To ewidentna puchlina głodowa jest :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 01, 2013 18:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Kotkins, Leoś to skarb, nie kot! Co ci ukotował na obiad?
A ja się bawiłam z Carmen sznureczkiem! :D :piwa: :-P :dance: :dance2: :surprise: :spin2:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 01, 2013 19:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

MB weź nie szukaj kotu domu, co go chcesz zostawić(wszyscy widzą!) :mrgreen:

Leoś nie domyka paszczy bo miał długo nosek niedrożny, dopiero po zabiegu u Kasi w KŚ się udrożnił.Ale nawyk otwierania paszczy pozostał.Czasem ,kiedy kotek jest zaaferowany pojawia się w tej dziurce języczek.No i przez to się chłopak ślini, trzeba myć mu kąciki usteczek.
Komizmu tej twarzy przydaje fakt wycięcia włosów na bródce- przez to Leukot jest taki bardziej "w szerz".
Wycinam z uwagi na ciągłe wycieranie chusteczkami tejże bródki.
Plus zainteresowania żebraczo-spożywcze, plus rozdzierające serce miauczenie( jakby ktoś ...sama nie wiem...wydzierał kotkowi serce!)
Leoś to jest gość!

Będzie z niego olbrzymi pers.
Ma masy włosów równe amelczynym.No i ma cztery skarpetki oraz wąsiki białe.

Mowicie ,że gruby?
A ja tam ,że puchaty! :mrgreen:

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 19:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Kotkinsie, to racja, że ja bym chciała drugiego kota. Ale po pierwsze, musi go zaakceptować Ofelia. Po drugie - muszę przekonać rodziców, że to nie zbieractwo (a tu będzie ciężko). Wiem co by ich przekonało - gdybym znalazła sobie TŻ-ta. Wtedy problemy kocie zeszłyby na dalszy plan. Rzecz w tym, że potencjalny TŻ musi: lubić koty, nie palić, zarabiać żeby mogł przynajmniej siebie utrzymać, i miło by było żeby był zmotoryzowany. A ja jak kogoś spotkam, to nie spełnia któregoś warunku. Wybredna jestem, c'nie? 8)

Ofelia śpi w szafie. Małe Czarne na pewno drzemie czekając na mnie. A ja mam leniwca...
I moje programy w TV się nie odnalazły :evil: . Jutro idę się wykłócać, żeby coś z tym zrobili. Dobrze chocoaż, że mam internet.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 01, 2013 19:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

MB wymagania co do TŻ-ta rozumiem poza zmotoryzowaniem.
Co to za problem zostać zmotoryzowaną ?
Zmotoryzowałam się w wieku 18 lat (stary maluch to był) i odtąd jestem zmotoryzowana po dziś dzień!

Z TZ-tami jest tak ,że pojawiają się wtedy gdy się ich nie szuka.A jak się już znajdą to rodzicom nic do tego.Popełniamy własne błędy, rady rodzicielskie szczerze olewając.

Moja życiowa mądrość to "rób zawsze dokładnie przeciwnie, niż chcieliby twoi rodzice".Zawsze wybory dodknywane pod ich wpływem kończyły się...co najmniej łzami.A tzw"własne błędy" przkułam na sukcesy...Oj, dużo by opowiadać...
Kurcze co komu pisane...

ZARAZ POKAŻĘ WAM PERSONĘ,Neigh przysłała...

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 19:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

pokaż :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 01, 2013 19:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Dawaj Personę.

Co do zmotoryzowania, próbowałam, po trzecim oblaniu egzaminu odpuściłam sobie. A wtedy jeszcze nie wiedziałam, że widzę podwójnie dlatego, że mam astygmatyzm. Dlatego wolę faceta z autem, niż zostać piratem drogowym.
A na przekór rodzicom robiłam nie raz. Ale muszę mieć u kogo zostawiać kota/koty w przypadku wyjazdu!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 01, 2013 20:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Aaaa...moja kuzynka zdała za 8 razem...

Rzeczona Persona!
Jej Wysokość, Długość i Szerokość...

Obrazek

kotkins

Post » Wto sty 01, 2013 20:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- jeszcze większa persj

Ale widziałaś to zdjęcie Shira.......na watku persów proszono.......no to wysłałam to, bo najbardziej oddaje osobowość moje Koty
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]